Ankeasta kohti kevyempää, helpompaa ja iloisempaa elämää

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ankeasta kohti kevyempää, helpompaa ja iloisempaa elämää

Mitä jos elämän ei tarvitsisi olla ankeaa, kurjaa ja ahdistavaa?

Mitä jos pystyisit kääntämään kelkkasi suuntaa kohti kevyempää, helpompaa ja iloisempaa elämää?

Väsymistä, uupumista ja loppuun palamista

Sanotaan, että lääkärit ovat pahimpia potilaita. Voi myös olla, että valmentajat ovat hankalimpia valmennettavia. Elämäni aikana olen ollut useamman kerran palaamassa loppuun. Viimeisin kriisi oli kaksi vuotta sitten kun toimin jo muutosvalmentajana. On kuulemma ihmisiä, jotka oppivat toisten virheistä. Ja sitten on heitä, joiden täytyy henkilökohtaisesti kokea joka ikinen virhe… Tarvitseeko tässä antaa enempää vihjeitä siitä kumpaan joukkoon minä kuuluun? 😀 Onneksi näen sen myös vahvuutena, minulla on sen ominaisuuden vuoksi enemmän tietoa ja osaamista toisten auttamiseksi.

Työssäni valmennan usein henkilöitä, jotka ovat väsyneitä, uupuneita ja joiden loppuun palaminen on todella lähellä. Paljolti oman henkilökohtaisen kokemuksen ja oppituntien vuoksi olen nyt kehittämässä verkkokoulutusta, jonka avulla jokainen pystyy vähentämään stressiä, lisäämään jaksamistaan ja muuttamaan elämänsä paljon helpommaksi.

Sinäkin voit vaikuttaa koulutuksen sisältöön

Vaikka verkkokoulutuksen aiheet ovat jo tiedossa ajattelin vielä tarjota sinullekin mahdollisuuden vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Ehkä sinullakin on omassa elämässäsi tarvetta helppoihin työkaluihin, joilla pystyisit kevyesti vähentämään stressiä ja lisäämään iloa. Kyselyn vastauksien avulla pystyn antamaan käteviä vinkkejä eniten esiin nostatettuihin aiheisiin.

Voit osallistua kyselyyn tästä linkistä. Kysely sulkeutuu 15. tammikuuta 2018 kello 23:00.

Kiitokseksi, jokainen kyselyyn osallistunut saa tammikuun keskellä ilmaisen e-kirjan vinkkeineen ankeuden vähentämiseksi ja ilon lisäämiseksi. Lisäksi arvon kaikkien osallistujien kesken 16. tammikuuta 2018 kaksi Skype-valmennusta (á 40 min).

SaveSave

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail