Ilmaiset seminaarit “Voiko elämää helpottaa?”

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaiset seminaarit “Voiko elämää helpottaa?”

10.-16. syyskuuta 2017 on koko maailmassa Kansainvälinen itsemurhien ehkäisyn viikko, jolloin monet Access Bars® fasilitaattorit eri puolella maailmaa avaavat ovensa kaikille, jotka etsivät toista mahdollisuutta tai toivon kipinää.

Onnenportti Oy järjestää kolme päivää peräkkäin (11.-13. syyskuuta 2017) True Hearts tiloissa Helsingin Malmilla monta seminaaria, joissa puhumme masennuksesta, itsemurhasta ja siitä miten pystymme luomaan muutosta siiheen. Näiden kolmen päivän aikana tarjotaan myös ilmaisia Access Bars -näytehoitoja.

Maailman terveysjärjestö arvioi, että vuosittain yli 800 000 ihmistä tekee itsemurhan. Näitä tragedioita tapahtuu kaikkialla maailmassa: matalan ja korkean tulotason alueilla, naisille ja miehille sekä kaikissa ikäryhmissä. Vaikka maakohtaisia malleja ei olekaan, ei missään näytä olevan yhtä syytä itsemurhaan.

Seitsemäntoista vuotta sitten Access Consciousness® -menetelmän kehittäjä dr. Dain Heer tunsi itseensä niin masentuneeksi ja toivottomaksi, että hän asetti päivämäärän itsemurhalle. ”Annoin maailmankaikkeudelle kuusi kuukautta tai tappaisin itseni”, Dain kertoo. ”Minulla oli kaksi kiropraktiikayritystä, hieman rahaa, upea tyttöystävä – minulla oli kaikki, mitä luulin olevan tarpeen täydelliseksi elämäksi. Mutta sisäisesti olin kuolemassa.”

Kuitenkin yhden Access Bars® -session (lempeän hoidon, joka laskee aivoaallot rentoon theta-tilaan) jälkeen Dain muutti koko elämännäkemystään ja tajusi, että kaikki oli ok. ”Yksi työkalu, yksi asia, prosessi, joka kesti noin tunnin … ja se muutti energian jonka tiesin olevan mahdollista”, Dain jatkaa.

Seitsemäntoista vuotta sen jälkeen kun se hoito pelasti Dainin elämän hän toivoo, että nämä ilmaiset Access Bars -sessiot herättävät optimismia, onnea ja suuruutta niissä, jotka ovat joutuneet epätoivoon. ”Se muutti koko elämäni. Tämä on kokemus, jonka haluaisin jakaa kaikkien teidän kanssa”, hän sanoo.

Access Bars® on työkalu, joka avaa toisenlaista tapaa olla tällä planeetalla. Mitä useammin saat Barsisi liikkeelle, sitä enemmän alat hahmottaa sitä, miten toimia oivaltamisesta, tietämisestä, olemisesta ja vastaanottamisesta käsin. Alat olla enemmän läsnä elämässäsi, eikä menneisyys enää heijastu tulevaisuuteesi entiseen tapaan. Barsien liikkeelle saanti muuttaa kirjaimellisesti todennäköisyyttä, jolla tulevaisuuden mahdollisuudet toteutuvat.

Päässäsi on 32 pistettä, jotka kevyesti kosketettaessa antavat ponnistelematta ja helposti mennä ohi kaiken sellaisen, mitä ne eivät salli sinun ottaa vastaan. Näihin pisteisiin sisältyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä sitoo.

Access Bars on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia alueita kehossaan ja elämässään. Näihin kuuluvat uni, terveys ja paino, raha-asiat, seksi ja ihmissuhteet, levottomuus, stressi ja lukuisat muut asiat.

Tulet vähintään tuntemaan kuin olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua joksikin suuremmaksi täysin helposti. Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Lue lisää Access Consciousness menetelmästä ja Access Bars -hoidosta tästä!

Lue lisää Kansainvälinen itsemurhien ehkäisyn viikosta tästä.

Ilmaiset seminaarit “Voiko elämää helpottaa?” järjestetään:
Maanantaina 11. syyskuuta 2017 kello 17-18:30.
Keskiviikkona 13. syyskuuta 2017 kello 15-16:30.
Vaikka seminaari on ilmainen olen kiitollinen siitä että ilmoittaudut viimeistään päivä ennen seminaaria. Ilmoittautuminen auttaa järjestämään riittävästi tuoleja seminaari-tilaan.
Ilmoittautuminen: tekstiviestillä puh. 0400516060 tai sähköpostilla tuuli@onnenportti.fi

Ilmaiset näytehoidot järjestetään:
Maanantaina 11. syyskuuta 2017 kello 10-16.
Tiistaina 12. syyskuuta 2017 kello 10-19.
Keskiviikkona 13. syyskuuta 2017 kello 10-14.
Yksi sessio kestää 30-40 minuuttia. Siiheen sisältyy myös lyhyt keskusteluhetki.
Ajanvaraukset soittaen tai tekstiviestillä puh. 0400516060 tai sähköpostilla tuuli@onnenportti.fi

Seminaarien ja hoitojen fasilitaattorina toimii muutosvalmentaja ja Access Bars® ja kehoprosessien fasilitaattori Tuuli Paaksi.
Lisää tietoa tapahtumista ja näytehoidosta saat kun soitat tai laitat viestiä puhelimeen 0400516060 tai lähetät sähköpostia: tuuli@onnenportti.fi.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Miten lisätä onnistumisia ja menestystä?

      Kommentit pois päältä artikkelissa Miten lisätä onnistumisia ja menestystä?

Tiesitkö että sanoillamme on energia, kuten myös ajatuksillamme?

Osaatko edes arvailla kuinka usein olet sanoillasi ja ajatuksillasi tuhonnut omia toiveitasi ja pyyntöjäsi? Esität pyynnön ja sitten tuhoat sen. Uusi pyyntö ja uusi tuhoaminen. Ja jälleen uusi pyyntö ja pian sen jälkeen taas tuhoat sen. Miten Universumi edes pystyy sinulle antamaan pyydettyä, jos tuhoat pyyntösi joka kerta?

Tänne Suomeen muuttaessa huomasin että suomalaiset suhtautuvat kaikkeen varauksella, odottavat elämältä aika vähän, ja sitten huonon onnen välttämiseksi vielä vähättelevät tuloksia ja saavutuksia.

Kuulostavatko seuraavat esimerkit tutuilta?
– Eihän tässä voi enää paremmin mennä.
– Olisihan voinut mennä vielä huonomminkin.

Tällaisilla lausahduksilla lukitset omat tuloksesi ja saavutuksesi eivätkä ne sitten todellakaan kehity tai muutu paremmiksi.

Mitä sitten sanoa sen sijaan? Voisit alkaa käyttää kysymystä: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?”

Tätä kysymystä voit käyttää silloin kun asiat ovat menneet hyvin, olet saanut hyviä tuloksia, tai vaikka voittanut lotossa. Jos kysyt: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” rikot sen lasikaton, jonka olet aikaisemmin itsellesi rakentanut. Ja sen jälkeen voivat tuloksesi olla vielä paremmat, eikä ole enää minkäänlaista raja siiheen mihin pystyt.

Tätä kysymystä voi käyttää myös silloin kun asiat ovat menneet huonosti, olet epäonnistunut jollain tavalla, tai olet joutunut onnettomuudeen. Jos kysyt: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” tilaat Universumilta jotakin parempaa. Sen jälkeen odota ja tarkkaile, millaisia muutoksia on tarjolla. Ja kun elämä tarjoaa sitten jotain muuta, ota se kiitollisena vastaan.

Tämä on yksi Access Consciousness työkalu, jota käytän eniten, ja se todellakin toimii.

Järkevä selitys sen kysymyksen vaikutusmekanismille on seuraava:
Tieteilijöiden mukaan meidän päätöksiimme vaikuttaa 85-95% alitajunta ja vain 5-15% niin sanottu arkimieli. Kysymys ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” auttaa sinun alitajuntaasi etsimään uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Äitienpäivätarjous – energeettinen kasvojenkohotus

      Kommentit pois päältä artikkelissa Äitienpäivätarjous – energeettinen kasvojenkohotus

Äitienpäivätarjous – energeettisen kasvojenkohotuksen 4 kerran paketti (á 1,5 tuntia) 13. toukokuuta saakka vain 480 eurolla (normihinta 840 €).

Mikä on energeettinen kasvojenkohotus?

Access energeettinen kasvojenkohotus elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta. Se on ei-invasiivinen, taloudellinen ja ylellinen käytännön tekniikka, joka toimii energia-tasolla hoitaen koko kehon. Hoidon tuloksena kehosi näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan. Se tekee sinusta nuoremman, virkeän, rennon ja piristyneen. Koko kehosi hyötyy siitä!

Lue lisää tästä!

Ostetun paketin voi käyttää heinäkuun loppuun mennessä.

Myös lahjakortit tarjoushinnalla. Voit tilata lahjakortin sähköpostin kautta.

Kuinka ihanan äitienpäivän lahjan pystyt näin antamaan äitillesi?

Miten asiat voisivat olla vielä paremmin?

Ajanvaraukset:
Puh 040 0516060
Sähköposti tuuli @ onnenportti.fi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Neurotieteen tutkimuus – White Paper

      Kommentit pois päältä artikkelissa Neurotieteen tutkimuus – White Paper

Kaikki alkoi kun maaliskuussa 2015 Secret Knock -konferenssissa Access Consciousness menetelmän luoja Gary Douglas ja tri. Dain Heer pitivät esityksen Access Consciousness™ista. Esityksen jälkeen he tapasivat neurotieteilijä tri. Jeffrey L Fanninin joka on tutkinut aivoja ja havaintokykyä 15 vuoden ajan.

Tri. Jeffrey Fannin päätti tehdä improvisoidun analyysin siitä, mitä aivoissa tapahtuu ennen ja jälkeen Bars-session. Videon hänen esitelmästä löydät täältä.

Nyt on valmistunut myös tutkimuksen White Paper. Tutkimuksen yhteenveto on englanninkielinen.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Päivä, jona muutin elämääni

      Kommentit pois päältä artikkelissa Päivä, jona muutin elämääni

On tasan kolme vuotta päivästä, jolloin muutin elämääni.

Sitä ennen olin 2 pienen lapsen äitinä, yrittäjänä ja maahanmuuttajana melko syvässä masennuksessa. En nähnyt silloin edes mahdollisuutta muutokseen.

Noin 3,5 vuotta sitten eksyin Access Consciousnessin kotisivuille. Kun en löytänyt kotisivun kautta Accessin tekijöitä Suomessa, jäi sivu auki (kuukausiksi) kun toivoin matkustavani johonkin, missä saisin kokeilla Access Bars-hoitoa.

Olin todella iloinen kun vanha tuttuni ilmoitti Facebookissa, että hän alkaa tekemään Access Bars -koulutuksia. Varasin paikan ja sain 12. joulukuuta vuonna 2013 koulutuksessa ensimmäiset Access Bars-hoitoni. Ja tein itsekin muutaman.

Access Bars CertificateSe päiva oli minun uuden elämäni alku! Aloin nähdä mahdollisuuksia siellä, missä aikaisemmin näin vain ongelmia ja toivottomuutta.

Access Bars -hoidon lisäksi sain käyttööni muitakin Access Consciousness -työkaluja, ja yhtäkkiä eläma alkoi muuttua mahdottomasta siedettävaksi, ja pian myös siedettävästä kaikkien mahdollisuuksien elämäksi, kun työkalut alkoivat poistamaan rajoituksia, joita olin itselleni asettanut.

Mikä vielä on mahdollista?

Mitä tarvitaan siihen, että sinunkin elämästäsi katoaisivat turhat rajoitukset? Millaiseksi pystyisit muuttamaan elämääsi silloin?

Heräsikö kiinnostus Access Consciousness -menetelmää kohti?
Lue lisää täältä ja täältä.

Access Bars- ja Access Body -koulutuksien tiedot löydät Facebook-sivuiltani.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Miten muuttaa negatiivinen ajatusmalli positiiviseksi?

      Kommentit pois päältä artikkelissa Miten muuttaa negatiivinen ajatusmalli positiiviseksi?

Miten sinä ajattelet itsestäsi? Annatko itsellesi kehuja vai mollaatko itseäsi? Ulkonäöstä, (vähäisestä tai päinvastoin liiallisesta) älystä, osaamisesta, käyttäytymisestä, ruuasta, mitä syöt, harrastuksista tai harrastamattomuudesta, rahasta, joka on pankkitilillä tai säästöpossussa, kodista, terveydestä, …?

Olisiko ehkä aika lopettaa tällainen negatiivinen suhtautuminen itseesi? Aijaa, että miten?

Dr Dain Heer, Access Consciousnessin yksi kehittäjistä, puhuu Fox News:in haastattelussa seitsemästä askeleesta negatiivisen ajatusmallin lopettamiseksi:

 1. Aika usein me herkkinä ihmisinä omimme toisten ihmisten tunteet ja ajatukset. Jos alat arvostelemaan itseäsi, niin kysy itseltäsi, onko kyseessä sinun tunteesi tai sinun ajatuksesi?
 2. Kysy itseltäsi: ”Mikä on se, mikä on minussa oikein ja mitä en ymmärrä?”. Se kysymys antaa sinulle mahdollisuuden tulla pois sellaisesta itsensä arvostelusta, missä luulet, että kaikki sinussa on väärin, ja löytää niitä asioita, jotka ovat sinussa oikein.
 3. Se, mihin uskot, luo tulevaisuutesi. Kannattaa siis tarkistaa, mihin sinä uskot. Silloin pystyt myös muuttamaan näitä uskomuksia.
 4. Ymmärrä, että olet toisenlainen ja se on ihan OK. Auttaako sinua, jos haluat olla juuri samanlainen (kaikessa) kuin naapurisi tai ystäväsi?
 5. Vietä aikaa iloisten ihmisten parissa, jotta tulisit iloisemmaksi, sillä sinusta tulee juuri sellainen, millaisten ihmisten kanssa vietät aikaa. Millaiseksi haluaisit muuttua? Vihaiseksi, surulliseksi tai iloiseksi?
  positiivinen
 6. Liiku! Tiesitkö, että liikunta lisää endorfiineja (niitä onnen hormooneja)?
 7. Ole kiitollinen! Myös pienistä asioista kuten auringon nousu tai maukas kupillinen teetä.
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Access Bars kurssi Nummelassa 6.11.2016

      Kommentit pois päältä artikkelissa Access Bars kurssi Nummelassa 6.11.2016

Jos pystyisit juuri nyt muuttamaan elämässäsi mitä tahansa, niin mitä valitsisit?
Oletko valmis ottamaan uuden vastaan?

Access BarsAccess BarsTM on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Access BarsTM on dynaamisia muutoksia luova kehoprosessi, missä kosketetaan 32 pistettä päässä. Näihin pisteisiin sisältyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt on sinulla mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä sitoo. Access BarsTM on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia elämänalueita. Näihin kuuluvat esimerkiksi tietoisuus, hallinta, luovuus, raha, viestintä, ihmissuhteet, aika, toiveet ja unelmat, keho ja kehon ongelmat, seksi, paraneminen ja parantaminen.

Tulet vähintään tuntemaan kuin olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua joksikin suuremmaksi täysin helposti. Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

32 päänpisteen kevyen kosketuksen tuloksena:

 • stressi vähenee
 • saat rauhan tunteen
 • energia lisäntyy
 • kipu vähenee tai jopa katoaa
 • saat rauhallisen unen
 • autismia, ADD, ADHD ja OCD sairastelevat pystyvät helpommin kommunikoimaan muun maailman kanssa
 • masentuneisuus vähenee
 • häiritsevä lörpöttely päässä vähenee

Tietoa kurssista:

 • Access BarsTM kurssi on yhden päivän kurssi
 • Saat suomenkielisen käsikirjan ja pääkartat
 • Saat johdatuksen Access Consciousness -menetelmään
 • Annat kurssin aikana Bars-hoidon kahdesti ja vastaanotat kurssin aikana Bars-hoidon kahdesti
 • Tarjolla on kevyttä välipalaa (lounasta emme tarjoa)
 • Saat kurssidiplomin

Kurssi sopii erityisen hyvin myös lapsille. Lapsi saa kurssin ilmaiseksi 15-ikävuoteen asti (jos aikuinen on mukana) ja 16-17-vuotiaille on kurssi puoleen hintaan.
Access BarsTM kurssin kertaus kaikille puoleen hintaan.

Olet lisenssoitu antamaan kurssin jälkeen Bars-hoitoja perheelle, tutuille ja asiakkaille.
Jos teet itse hieronta-, energia- ja kosmetiikkahoitoja, on Bars-hoito loistava lisä omille hoidoille.

Milloin: Sunnuntaina 6. marraskuuta 2016 klo 10:00-18:00
Missä: Nummelassa Iloa ja Voimaa Hyvinvointistudiolla, Peräsimentie 8, 03100 Nummela
Investointi sinulle itselle (ja perheellesi): 270 € (Access Consciousness -menetelmän kansainvälisesti määritelty hinta)
Maksaminen: Kortti tai käteinen
Kuka: Tuuli Paaksi, Access BarsTM ja Access BodyTM-fasilitaattori
Ilmoittautuminen: Facebook viestin kautta (Tuuli Paaksi), tekstiviestillä (0400 516060) tai sähköpostilla (tuuli @ onnenportti.fi)

Lisää tietoa kurssista löydät Facebookista.

Lisää tietoa Access BarsTM hoidosta löydät yrityksen Onnenportti Oy nettisivuilta ja Access Consciousness kotisivuilta.
Ja kysyääkin voi joko sähköpostilla (tuuli @ onnenportti.fi) tai puhelimessa (0400 516060).

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Työpaja ”Miten raivata paskaa pois elämästä lopullisesti?”

      Kommentit pois päältä artikkelissa Työpaja ”Miten raivata paskaa pois elämästä lopullisesti?”

Oletko tyytyväinen elämääsi tai kuluuko aikasi pääasiassa siihen, että raivaat paskaa elämästäsi? Onko sinulla ehkä paska työ? Tai paskat kaverit? Tai jopa paska suhde? Tai on muuten paska tunne koko ajan?

Viekö paskan raivaaminen sinulta liian paljon aikaa ja energiaa? Ja onko näin, että heti kun elämä alkaa tuntumaan valoisammalta ja melkein tuoksumaan ihanilta kukilta, niin se paska alkaa uudestaan ilmestymään sinun elämääsi? Ja jopa enemmään kuin aikaisemmin?

Haluatko kokeilla, millaista on olla ilman paskaa? Haluatko ottaa sen riskin, että elämäsi alkaisi olemaan valoisa ja tuoksumaan kukilta? Jos haluat, niin tule mukaan ilmaiselle paskan raivaus illalle Nummelaan. Ja kuka tietää, ehkä onnistut jättämään kokonaan sen paska-läjän taaksesi?

Olet tervetullut ottamaan mukaan ystävät ja perheen. Jopa ne paskaiset käy, sillä illan aikana opetan teille muutamat hyvin toimivat Access Consciousness -menetelmän työkalut. Ne ovat niin mahtavia, että niiden avulla pystyt itsekini raivamaan paskaa pois elämästäsi.

Miten raivata paskaa pois elämästä lopullisestiJos haluat kokeilla yhtä Access Consciousnessin kehoprosesseista – Access BarsiaTM – on sinulla siiheen hyvä mahdollisuus, sillä tarjoan 15-minuutin hoidon on VAIN 15 eurolla! Jos valitset vain kuuntelun, niin saat vinkit ja neuvot ihan ILMAISEKSI.

Milloin: Torstaina 3. marraskuuta klo 18:00-19:30
Missä: Nummelassa Iloa ja Voimaa Hyvinvointistudiolla, Peräsimentie 8, 03100 Nummela
Hinta: ILMAINEN tai 15 € / 15-minuutin hoidosta
Kuka: Tuuli Paaksi, Access BarsTM ja Access BodyTM -fasilitaattori
Ilmoittautuminen sähköpostilla: tuuli @ onnenportti.fi

Voit lukea myös tapahtuman sivuja.
Ja kysyääkin voi joko sähköpostilla (tuuli @ onnenportti.fi) tai puhelimessa (0400 516060).

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Ilmainen aamumeditaation äänite

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmainen aamumeditaation äänite

Kuluvatko aamusi kiiruhtaen ja pyrkien muistamaan kaiken, mitä sinun pitää päivän aikana hoitaa?

Haluaisitko sen sijan olla virkistynyt ja täynnä energiaa?
Tai ehkä positiivisempi ja optimistisempi?
Haluaisitko olla tietoisempi päivän tuloksista?
Ehkä jopa odottaa innolla päivääsi kuuluvia erilaisia tehtäviä ja tapamisia?

Jos vastasit KYLLÄ, niin tarjoan 5-minuuttisen aamumeditaation sinulle ihan ilmaiseksi.
aamumeditaatio
Rakenta nyt itsellesi juuri sellainen päivä kun haluat ja klikkaa tätä linkkia!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Kirja-arvostelu: Being you, Changing the World, Dr. Dain Heer

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kirja-arvostelu: Being you, Changing the World, Dr. Dain Heer

book_beingyou_dheerBeing you, Changing the World
Dr. Dain Heer

Lyhyt katsaus

Access Consiousness –menetelmän kehittäjä Dr Dain Heer on koonnut tähän kirjaan menetelmässä käytettäviä erilaisia työkaluja. Kirja opastaa hyvin käytännönläheisesti, miten näitä työkaluja voi käyttää.

Kirjan voi jakaa kahteen osaaan:

1.Miten voit tulla omaksi itseks? Ensimmäinen osa puhuu siitä, miten voimme purkaa ne rajoitukset, jotka rajoittavat todellisuuttamme, omaa elämäämme, kehoamme, suhdettamme perheeseemme ja muihin ihmisiin. Dr. Dain Heer myös opastaa, miten tehdä valinta, joka voi auttaa muuttamaan todellisuuttamme, elämäämme, kehoamme sekä suhdettamme perheeseemme ja muihin ihmisiin.

2.Miten voit muuttaa maailmaa? Toinen osa käsittelee sitä, miten voit muuttaa maailmaa, miten voit ollaa yhteydessä maan ja toisten ihmisten kanssa, miten juuri sinä voit olla positiivinen panos maapallolle.

Kaikkia aiheita Dr Dain Heerin havainnollistaa omilla kokemuksillaan ja elämäntarinallaan.

Kirja antaa paljon erilaisia työkaluja, joita voit käyttää ihan jokapäiväisessä elämässäsi.

3 tekniikkaa, joita suosittelen toteuttamaan omassa elämässäsi:

1.”Kenelle se kuuluu?” – Tiesitkö, että jopa 98% sinun tunteistasi, mielialoistasi sekä ajatuksistasi eivät ole sinun? Ne kuuluvat jollekin toiselle, ne vain tuntuvat omilta, koska olet tietoinen niistä. Kysymällä ”Kenelle tämä mieliala/ajatus/tunne kuuluu?” voit erottaa omat jonkun toisen mielialoista/ajatuksista/tunteista. Jos olosi on kysymyksen jälkeen kevyempi, niin kyseessä ei ollutkaan sinun mielialasi/ajatuksesi/tunteesi.

2.Kysy keholtasi – Kehollasi on omat toiveet ja kehon kanssa ”puhuminen” onnistuu pieneen harjoittelun jälkeen. Esimerkkejä kysymyksistä:
– Keho, tarvitsetko jotakin? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko ruokaa? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko parsakaalia (tai jotakin muuta, mitä tarjoat kehollesi)? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko liikkua? (kyllä/ei)

3.Viisivaiheinen työkalu kaiken (todellakin, ihan KAIKEN) muuttamiseksi elämässäsi:
a. Vaadii muutosta
b. Kysy kysymys
c. Käytä maagista sauvaa (eli tyhjennyslausetta)
d. Tee valintasi ja toimi
e. Ota vastaan

3 lainausta, jotka puhuvat omasta puolestaan

1.”Näet nyt, että kaiken idea on muuttaa paremmaksi sekä elämäsi että maailma, missä elät. Tavoite ei ole, että uskot, että on olemassa vain yksi tietty näkökulma ja sitten jähmettyä tähän näkökulmaan. Pitää luoda toisenlainen todellisuus, eikä jatkaa saman rajoitetun ja samalla toimimattoman todellisuuden säilyttämistä.”

2.”Kehosi viimeinen keino saadaa sinulta huomiota on luodaa kipua. Keho tietää, että kipu on jotakin sellaista, mitä kuuntelet. Keho on jo kokeillut kuiskausta, hienovaraista kosketusta, silittänyt sinun poskeasi lempeästi…”

3.”Mitäpä, jos sinä olet juuri se erilaisuus ja muutos, mitä planeettamme tarvitsee?”

Linkki, mistä voit tilata (myös audiokirja).

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail