Miten lisätä onnistumisia ja menestystä?

      Kommentit pois päältä artikkelissa Miten lisätä onnistumisia ja menestystä?

Tiesitkö että sanoillamme on energia, kuten myös ajatuksillamme?

Osaatko edes arvailla kuinka usein olet sanoillasi ja ajatuksillasi tuhonnut omia toiveitasi ja pyyntöjäsi? Esität pyynnön ja sitten tuhoat sen. Uusi pyyntö ja uusi tuhoaminen. Ja jälleen uusi pyyntö ja pian sen jälkeen taas tuhoat sen. Miten Universumi edes pystyy sinulle antamaan pyydettyä, jos tuhoat pyyntösi joka kerta?

Tänne Suomeen muuttaessa huomasin että suomalaiset suhtautuvat kaikkeen varauksella, odottavat elämältä aika vähän, ja sitten huonon onnen välttämiseksi vielä vähättelevät tuloksia ja saavutuksia.

Kuulostavatko seuraavat esimerkit tutuilta?
– Eihän tässä voi enää paremmin mennä.
– Olisihan voinut mennä vielä huonomminkin.

Tällaisilla lausahduksilla lukitset omat tuloksesi ja saavutuksesi eivätkä ne sitten todellakaan kehity tai muutu paremmiksi.

Mitä sitten sanoa sen sijaan? Voisit alkaa käyttää kysymystä: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?”

Tätä kysymystä voit käyttää silloin kun asiat ovat menneet hyvin, olet saanut hyviä tuloksia, tai vaikka voittanut lotossa. Jos kysyt: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” rikot sen lasikaton, jonka olet aikaisemmin itsellesi rakentanut. Ja sen jälkeen voivat tuloksesi olla vielä paremmat, eikä ole enää minkäänlaista raja siiheen mihin pystyt.

Tätä kysymystä voi käyttää myös silloin kun asiat ovat menneet huonosti, olet epäonnistunut jollain tavalla, tai olet joutunut onnettomuudeen. Jos kysyt: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” tilaat Universumilta jotakin parempaa. Sen jälkeen odota ja tarkkaile, millaisia muutoksia on tarjolla. Ja kun elämä tarjoaa sitten jotain muuta, ota se kiitollisena vastaan.

Tämä on yksi Access Consciousness työkalu, jota käytän eniten, ja se todellakin toimii.

Järkevä selitys sen kysymyksen vaikutusmekanismille on seuraava:
Tieteilijöiden mukaan meidän päätöksiimme vaikuttaa 85-95% alitajunta ja vain 5-15% niin sanottu arkimieli. Kysymys ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” auttaa sinun alitajuntaasi etsimään uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Äitienpäivätarjous – energeettinen kasvojenkohotus

      Kommentit pois päältä artikkelissa Äitienpäivätarjous – energeettinen kasvojenkohotus

Äitienpäivätarjous – energeettisen kasvojenkohotuksen 4 kerran paketti (á 1,5 tuntia) 13. toukokuuta saakka vain 480 eurolla (normihinta 840 €).

Mikä on energeettinen kasvojenkohotus?

Access energeettinen kasvojenkohotus elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta. Se on ei-invasiivinen, taloudellinen ja ylellinen käytännön tekniikka, joka toimii energia-tasolla hoitaen koko kehon. Hoidon tuloksena kehosi näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan. Se tekee sinusta nuoremman, virkeän, rennon ja piristyneen. Koko kehosi hyötyy siitä!

Lue lisää tästä!

Ostetun paketin voi käyttää heinäkuun loppuun mennessä.

Myös lahjakortit tarjoushinnalla. Voit tilata lahjakortin sähköpostin kautta.

Kuinka ihanan äitienpäivän lahjan pystyt näin antamaan äitillesi?

Miten asiat voisivat olla vielä paremmin?

Ajanvaraukset:
Puh 040 0516060
Sähköposti tuuli @ onnenportti.fi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Neurotieteen tutkimuus – White Paper

      Kommentit pois päältä artikkelissa Neurotieteen tutkimuus – White Paper

Kaikki alkoi kun maaliskuussa 2015 Secret Knock -konferenssissa Access Consciousness menetelmän luoja Gary Douglas ja tri. Dain Heer pitivät esityksen Access Consciousness™ista. Esityksen jälkeen he tapasivat neurotieteilijä tri. Jeffrey L Fanninin joka on tutkinut aivoja ja havaintokykyä 15 vuoden ajan.

Tri. Jeffrey Fannin päätti tehdä improvisoidun analyysin siitä, mitä aivoissa tapahtuu ennen ja jälkeen Bars-session. Videon hänen esitelmästä löydät täältä.

Nyt on valmistunut myös tutkimuksen White Paper. Tutkimuksen yhteenveto on englanninkielinen.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Päivä, jona muutin elämääni

      Kommentit pois päältä artikkelissa Päivä, jona muutin elämääni

On tasan kolme vuotta päivästä, jolloin muutin elämääni.

Sitä ennen olin 2 pienen lapsen äitinä, yrittäjänä ja maahanmuuttajana melko syvässä masennuksessa. En nähnyt silloin edes mahdollisuutta muutokseen.

Noin 3,5 vuotta sitten eksyin Access Consciousnessin kotisivuille. Kun en löytänyt kotisivun kautta Accessin tekijöitä Suomessa, jäi sivu auki (kuukausiksi) kun toivoin matkustavani johonkin, missä saisin kokeilla Access Bars-hoitoa.

Olin todella iloinen kun vanha tuttuni ilmoitti Facebookissa, että hän alkaa tekemään Access Bars-kursseja. Varasin kurssipaikan ja sain 12. joulukuuta vuonna 2013 kurssilla ensimmäiset Access Bars-hoitoni. Ja tein itsekin muutaman.

Access Bars CertificateSe päiva oli minun uuden elämäni alku! Aloin nähdä mahdollisuuksia siellä, missä aikaisemmin näin vain ongelmia ja toivottomuutta.

Access Bars-hoidon lisäksi sain käyttööni muitakin Access Consciousness -työkaluja, ja yhtäkkiä eläma alkoi muuttua mahdottomasta siedettävaksi, ja pian myös siedettävästä kaikkien mahdollisuuksien elämäksi, kun työkalut alkoivat poistamaan rajoituksia, joita olin itselleni asettanut.

Mikä vielä on mahdollista?

Mitä tarvitaan siihen, että sinunkin elämästäsi katoaisivat turhat rajoitukset? Millaiseksi pystyisit muuttamaan elämääsi silloin?

Heräsikö kiinnostus Access Consciousness -menetelmää kohti?
Lue lisää täältä ja täältä.

Access Bars- ja Access Body -kurssien tiedot löydät Facebook-sivuiltani.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Miten muuttaa negatiivinen ajatusmalli positiiviseksi?

      Kommentit pois päältä artikkelissa Miten muuttaa negatiivinen ajatusmalli positiiviseksi?

Miten sinä ajattelet itsestäsi? Annatko itsellesi kehuja vai mollaatko itseäsi? Ulkonäöstä, (vähäisestä tai päinvastoin liiallisesta) älystä, osaamisesta, käyttäytymisestä, ruuasta, mitä syöt, harrastuksista tai harrastamattomuudesta, rahasta, joka on pankkitilillä tai säästöpossussa, kodista, terveydestä, …?

Olisiko ehkä aika lopettaa tällainen negatiivinen suhtautuminen itseesi? Aijaa, että miten?

Dr Dain Heer, Access Consciousnessin yksi kehittäjistä, puhuu Fox News:in haastattelussa seitsemästä askeleesta negatiivisen ajatusmallin lopettamiseksi:

 1. Aika usein me herkkinä ihmisinä omimme toisten ihmisten tunteet ja ajatukset. Jos alat arvostelemaan itseäsi, niin kysy itseltäsi, onko kyseessä sinun tunteesi tai sinun ajatuksesi?
 2. Kysy itseltäsi: ”Mikä on se, mikä on minussa oikein ja mitä en ymmärrä?”. Se kysymys antaa sinulle mahdollisuuden tulla pois sellaisesta itsensä arvostelusta, missä luulet, että kaikki sinussa on väärin, ja löytää niitä asioita, jotka ovat sinussa oikein.
 3. Se, mihin uskot, luo tulevaisuutesi. Kannattaa siis tarkistaa, mihin sinä uskot. Silloin pystyt myös muuttamaan näitä uskomuksia.
 4. Ymmärrä, että olet toisenlainen ja se on ihan OK. Auttaako sinua, jos haluat olla juuri samanlainen (kaikessa) kuin naapurisi tai ystäväsi?
 5. Vietä aikaa iloisten ihmisten parissa, jotta tulisit iloisemmaksi, sillä sinusta tulee juuri sellainen, millaisten ihmisten kanssa vietät aikaa. Millaiseksi haluaisit muuttua? Vihaiseksi, surulliseksi tai iloiseksi?
  positiivinen
 6. Liiku! Tiesitkö, että liikunta lisää endorfiineja (niitä onnen hormooneja)?
 7. Ole kiitollinen! Myös pienistä asioista kuten auringon nousu tai maukas kupillinen teetä.
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Access Bars kurssi Nummelassa 6.11.2016

      Kommentit pois päältä artikkelissa Access Bars kurssi Nummelassa 6.11.2016

Jos pystyisit juuri nyt muuttamaan elämässäsi mitä tahansa, niin mitä valitsisit?
Oletko valmis ottamaan uuden vastaan?

Access BarsAccess BarsTM on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Access BarsTM on dynaamisia muutoksia luova kehoprosessi, missä kosketetaan 32 pistettä päässä. Näihin pisteisiin sisältyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt on sinulla mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä sitoo. Access BarsTM on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia elämänalueita. Näihin kuuluvat esimerkiksi tietoisuus, hallinta, luovuus, raha, viestintä, ihmissuhteet, aika, toiveet ja unelmat, keho ja kehon ongelmat, seksi, paraneminen ja parantaminen.

Tulet vähintään tuntemaan kuin olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua joksikin suuremmaksi täysin helposti. Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

32 päänpisteen kevyen kosketuksen tuloksena:

 • stressi vähenee
 • saat rauhan tunteen
 • energia lisäntyy
 • kipu vähenee tai jopa katoaa
 • saat rauhallisen unen
 • autismia, ADD, ADHD ja OCD sairastelevat pystyvät helpommin kommunikoimaan muun maailman kanssa
 • masentuneisuus vähenee
 • häiritsevä lörpöttely päässä vähenee

Tietoa kurssista:

 • Access BarsTM kurssi on yhden päivän kurssi
 • Saat suomenkielisen käsikirjan ja pääkartat
 • Saat johdatuksen Access Consciousness -menetelmään
 • Annat kurssin aikana Bars-hoidon kahdesti ja vastaanotat kurssin aikana Bars-hoidon kahdesti
 • Tarjolla on kevyttä välipalaa (lounasta emme tarjoa)
 • Saat kurssidiplomin

Kurssi sopii erityisen hyvin myös lapsille. Lapsi saa kurssin ilmaiseksi 15-ikävuoteen asti (jos aikuinen on mukana) ja 16-17-vuotiaille on kurssi puoleen hintaan.
Access BarsTM kurssin kertaus kaikille puoleen hintaan.

Olet lisenssoitu antamaan kurssin jälkeen Bars-hoitoja perheelle, tutuille ja asiakkaille.
Jos teet itse hieronta-, energia- ja kosmetiikkahoitoja, on Bars-hoito loistava lisä omille hoidoille.

Milloin: Sunnuntaina 6. marraskuuta 2016 klo 10:00-18:00
Missä: Nummelassa Iloa ja Voimaa Hyvinvointistudiolla, Peräsimentie 8, 03100 Nummela
Investointi sinulle itselle (ja perheellesi): 270 € (Access Consciousness -menetelmän kansainvälisesti määritelty hinta)
Maksaminen: Kortti tai käteinen
Kuka: Tuuli Paaksi, Access BarsTM ja Access BodyTM-fasilitaattori
Ilmoittautuminen: Facebook viestin kautta (Tuuli Paaksi), tekstiviestillä (0400 516060) tai sähköpostilla (tuuli @ onnenportti.fi)

Lisää tietoa kurssista löydät Facebookista.

Lisää tietoa Access BarsTM hoidosta löydät yrityksen Onnenportti Oy nettisivuilta ja Access Consciousness kotisivuilta.
Ja kysyääkin voi joko sähköpostilla (tuuli @ onnenportti.fi) tai puhelimessa (0400 516060).

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Työpaja ”Miten raivata paskaa pois elämästä lopullisesti?”

      Kommentit pois päältä artikkelissa Työpaja ”Miten raivata paskaa pois elämästä lopullisesti?”

Oletko tyytyväinen elämääsi tai kuluuko aikasi pääasiassa siihen, että raivaat paskaa elämästäsi? Onko sinulla ehkä paska työ? Tai paskat kaverit? Tai jopa paska suhde? Tai on muuten paska tunne koko ajan?

Viekö paskan raivaaminen sinulta liian paljon aikaa ja energiaa? Ja onko näin, että heti kun elämä alkaa tuntumaan valoisammalta ja melkein tuoksumaan ihanilta kukilta, niin se paska alkaa uudestaan ilmestymään sinun elämääsi? Ja jopa enemmään kuin aikaisemmin?

Haluatko kokeilla, millaista on olla ilman paskaa? Haluatko ottaa sen riskin, että elämäsi alkaisi olemaan valoisa ja tuoksumaan kukilta? Jos haluat, niin tule mukaan ilmaiselle paskan raivaus illalle Nummelaan. Ja kuka tietää, ehkä onnistut jättämään kokonaan sen paska-läjän taaksesi?

Olet tervetullut ottamaan mukaan ystävät ja perheen. Jopa ne paskaiset käy, sillä illan aikana opetan teille muutamat hyvin toimivat Access Consciousness -menetelmän työkalut. Ne ovat niin mahtavia, että niiden avulla pystyt itsekini raivamaan paskaa pois elämästäsi.

Miten raivata paskaa pois elämästä lopullisestiJos haluat kokeilla yhtä Access Consciousnessin kehoprosesseista – Access BarsiaTM – on sinulla siiheen hyvä mahdollisuus, sillä tarjoan 15-minuutin hoidon on VAIN 15 eurolla! Jos valitset vain kuuntelun, niin saat vinkit ja neuvot ihan ILMAISEKSI.

Milloin: Torstaina 3. marraskuuta klo 18:00-19:30
Missä: Nummelassa Iloa ja Voimaa Hyvinvointistudiolla, Peräsimentie 8, 03100 Nummela
Hinta: ILMAINEN tai 15 € / 15-minuutin hoidosta
Kuka: Tuuli Paaksi, Access BarsTM ja Access BodyTM -fasilitaattori
Ilmoittautuminen sähköpostilla: tuuli @ onnenportti.fi

Voit lukea myös tapahtuman sivuja.
Ja kysyääkin voi joko sähköpostilla (tuuli @ onnenportti.fi) tai puhelimessa (0400 516060).

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Ilmainen aamumeditaation äänite

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmainen aamumeditaation äänite

Kuluvatko aamusi kiiruhtaen ja pyrkien muistamaan kaiken, mitä sinun pitää päivän aikana hoitaa?

Haluaisitko sen sijan olla virkistynyt ja täynnä energiaa?
Tai ehkä positiivisempi ja optimistisempi?
Haluaisitko olla tietoisempi päivän tuloksista?
Ehkä jopa odottaa innolla päivääsi kuuluvia erilaisia tehtäviä ja tapamisia?

Jos vastasit KYLLÄ, niin tarjoan 5-minuuttisen aamumeditaation sinulle ihan ilmaiseksi.
aamumeditaatio
Rakenta nyt itsellesi juuri sellainen päivä kun haluat ja klikkaa tätä linkkia!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Kirja-arvostelu: Being you, Changing the World, Dr. Dain Heer

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kirja-arvostelu: Being you, Changing the World, Dr. Dain Heer

book_beingyou_dheerBeing you, Changing the World
Dr. Dain Heer

Lyhyt katsaus

Access Consiousness –menetelmän kehittäjä Dr Dain Heer on koonnut tähän kirjaan menetelmässä käytettäviä erilaisia työkaluja. Kirja opastaa hyvin käytännönläheisesti, miten näitä työkaluja voi käyttää.

Kirjan voi jakaa kahteen osaaan:

1.Miten voit tulla omaksi itseks? Ensimmäinen osa puhuu siitä, miten voimme purkaa ne rajoitukset, jotka rajoittavat todellisuuttamme, omaa elämäämme, kehoamme, suhdettamme perheeseemme ja muihin ihmisiin. Dr. Dain Heer myös opastaa, miten tehdä valinta, joka voi auttaa muuttamaan todellisuuttamme, elämäämme, kehoamme sekä suhdettamme perheeseemme ja muihin ihmisiin.

2.Miten voit muuttaa maailmaa? Toinen osa käsittelee sitä, miten voit muuttaa maailmaa, miten voit ollaa yhteydessä maan ja toisten ihmisten kanssa, miten juuri sinä voit olla positiivinen panos maapallolle.

Kaikkia aiheita Dr Dain Heerin havainnollistaa omilla kokemuksillaan ja elämäntarinallaan.

Kirja antaa paljon erilaisia työkaluja, joita voit käyttää ihan jokapäiväisessä elämässäsi.

3 tekniikkaa, joita suosittelen toteuttamaan omassa elämässäsi:

1.”Kenelle se kuuluu?” – Tiesitkö, että jopa 98% sinun tunteistasi, mielialoistasi sekä ajatuksistasi eivät ole sinun? Ne kuuluvat jollekin toiselle, ne vain tuntuvat omilta, koska olet tietoinen niistä. Kysymällä ”Kenelle tämä mieliala/ajatus/tunne kuuluu?” voit erottaa omat jonkun toisen mielialoista/ajatuksista/tunteista. Jos olosi on kysymyksen jälkeen kevyempi, niin kyseessä ei ollutkaan sinun mielialasi/ajatuksesi/tunteesi.

2.Kysy keholtasi – Kehollasi on omat toiveet ja kehon kanssa ”puhuminen” onnistuu pieneen harjoittelun jälkeen. Esimerkkejä kysymyksistä:
– Keho, tarvitsetko jotakin? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko ruokaa? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko parsakaalia (tai jotakin muuta, mitä tarjoat kehollesi)? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko liikkua? (kyllä/ei)

3.Viisivaiheinen työkalu kaiken (todellakin, ihan KAIKEN) muuttamiseksi elämässäsi:
a. Vaadii muutosta
b. Kysy kysymys
c. Käytä maagista sauvaa (eli tyhjennyslausetta)
d. Tee valintasi ja toimi
e. Ota vastaan

3 lainausta, jotka puhuvat omasta puolestaan

1.”Näet nyt, että kaiken idea on muuttaa paremmaksi sekä elämäsi että maailma, missä elät. Tavoite ei ole, että uskot, että on olemassa vain yksi tietty näkökulma ja sitten jähmettyä tähän näkökulmaan. Pitää luoda toisenlainen todellisuus, eikä jatkaa saman rajoitetun ja samalla toimimattoman todellisuuden säilyttämistä.”

2.”Kehosi viimeinen keino saadaa sinulta huomiota on luodaa kipua. Keho tietää, että kipu on jotakin sellaista, mitä kuuntelet. Keho on jo kokeillut kuiskausta, hienovaraista kosketusta, silittänyt sinun poskeasi lempeästi…”

3.”Mitäpä, jos sinä olet juuri se erilaisuus ja muutos, mitä planeettamme tarvitsee?”

Linkki, mistä voit tilata (myös audiokirja).

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Hypnoterapia ja julkkikset

      Kommentit pois päältä artikkelissa Hypnoterapia ja julkkikset

Olet varmaan kuullut julkisista henkilöistä, jotka ovat käyttäneet hypnoosia.

Annan tässä vain muutaman esimerkin:

 • Mark Knopfler, Matt Damon, Drew Barrymore, Billy Joel, Ellen DeGeneres, Ashton Kutcher, Charlize Theron, Britney Spears ja Samuel Jackson lopettivat tupakoinnin hypnoosin avulla.
  sjackson-dbarrymore-akutcher
 • Laulaja Lily Allen on pudotti painonsa koosta 42 kokoon 38 hypnoosin avulla.
  Lily Allen
 • Näyttelijä Kevin Costner tuli merisairaaksi, kun kuvasi elokuvaa ”Waterworld”. Hänen säännöllinen hypnoterapeuttinsa saapui kuvauspaikalle ja auttoi Kevin Costneria ongelmien ratkaisemiseksi.
  Kevin Costner
 • Emily Deschanel (Dr Temperance Brennan elokuvassa Bones) käytti HypnoBirthing -menetelmää (hypnoosin avulla synnyttäminen).
  Emily Deschanel
 • Tiger Woods on yksi kaikkien aikojen parhaista golfin pelaajista ja hän on myös saannut hypnoterapiahoitoja. Hänen henkinen valmentajansa on antanut hypnoterapiaa häiriötekijöiden poissulkeamiseksi golfkentällä.
  Tiger Woods
 • Mozart käytti hypnoosia säveltäessään oopperoita. Esimerkiksi kuuluisa ooppera ”Cosi fan tutte” on luotu, kun hän oli hypnoosissa.
  Mozart
 • Kuuluisa fyysikko Albert Einstein meni joka iltapäivä itsehypnoosin kautta transsiin. Yhdessä näistä istunnoista hän keksi suhteellisuusteorian.
  Albert Einstein

Oletko sinä seuraava hypnoterapian käyttäjä?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail