Joulustressi – voiko sitä helpottaa?

      Kommentit pois päältä artikkelissa Joulustressi – voiko sitä helpottaa?

Lähestyvä joulu tuo sekä iloa, että stressiä. Mitä jos tänä jouluna voisit vähentää joulustressiä ja lisätä enemmän keveyttä jouluun?

Onnenportti Oy tarjoaa joulukuussa True Hearts tiloissa Helsingin Malmilla ilmaisia Access Bars® -näytehoitoja.joulustressi

Mikä on Access Bars®?

Access Bars®-sessio on lempeä hoito, joka laskee aivoaallot rentoon theta-tilaan.

Access Bars® on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilta elämäsi alueilta ilman mitään ponnisteluja. Hoidon jälkeen tunnet olevasi enemmän läsnä elämässäsi, etkä toimi enää vain tukeutuen menneisyyden onnistumisiin tai epäonnistumisiin.

Access Bars hoidon aikana koulutettu hoitaja koskettaa kevyesti 32 pistettä päässäsi poistaen sähkömagneettisen varauksen, joka jää elimistöömme varastoitumaan ajatuksista, tuntemuksista ja tunteista. Kuvittele, jos joku pystyisi painamaan nappia ja mykistää äänen päässäsi, joka kertoo sinulle, että et ole tarpeeksi hyvä tai ettet voi tehdä sitä, mistä haaveilet. Se ”ääni” tulee niistä sähkömagneettisista latauksista, jotka eivät anna meidän uskoa, että meillä on mahdollisuus elää juuri sellaista elämää, mitä toivomme ja ansaitsemme.
Nyt sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä rajoittaa sinua käyttämästä todellista potentiaaliasi.

Access Bars on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia alueita kehossaan ja elämässään. Näihin kuuluvat uni, terveys ja paino, raha-asiat, seksi ja ihmissuhteet, levottomuus, stressi ja lukuisat muut asiat.

Tulet vähintään tuntemaan, että olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua joksikin suuremmaksi hyvin helposti.

Ilmaiset näytehoidot

Ilmaiset näytehoidot järjestetään tiistaisin ja torstaisin. Yksi sessio kestää 30-40 minuuttia. Siihen sisältyy myös lyhyt keskusteluhetki.

Ajanvaraukset soittaen tai tekstiviestillä puh. 0400516060 tai sähköpostilla tuuli@onnenportti.fi

Hoitojen fasilitaattorina toimii muutosvalmentaja ja Access Bars®, Access kehoprosessien ja Access Facelift(TM) fasilitaattori Tuuli Paaksi.

Lisää tietoa Access Consciousness menetelmästä ja Access Bars® -hoidosta löydät seuraavilta kotisivuilta:

Tästä linkistä löydät FB-tapahtuman.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail