Palvelut & kurssit

Life coaching

Life coachingin (elämäntaidon valmennuksen) kautta autetaan ihmisiä menestymään heidän omassa elämässään. Valmennuksessa autetaan valmennettavaa ottamaan vastuu omasta itsestään, elämästään ja toiminnastaan. Valmennuksessa valmennettava itse oivaltaa ne olennaiset asiat, jotka hänelle ovat tärkeitä.

lue lisää

 

Access Consciousness

Kaikki tulee elämääni helposti, ilolla ja loistolla! ®

Access Consciousness on kokoelma tietoisuuden kasvattamiseen kehitettyjä työkaluja, jotka tähtäävät ajatusten, tunteiden ja mielialojen rajoituksista vapautumiseen. Access kutsuu sinut tiedostamaan itsesi sellaisena kuin todellisuudessa olet, äärettömänä olentona: luomaan elämääsi tavalla, jonka et tiennyt olevan mahdollista. Äärettömälle olennolle kaikki on mahdollista kaiken aikaa, ja valinta on täysin vapaa.

lue lisää

 

Hypnoterapia

Hypnoterapia on terapiaa, jossa hyödynnetään hypnoositilaa. Hypnoosi on jokaiselle ihmiselle ominainen tietoisuuden tila unen ja vireystilan välissä. Hypnoosityöskentelyssä voidaan käyttää suoria suggestioita (kehoituksia) ja tulevaisuuteen tai menneisyyteen suuntaavia mielikuvatekniikoita.

lue lisää

Voit tilata palveluita ja esittelyitä naisteniltojen ja hyvinvointipäivien ohjelmaksi.

Tutustu hinnastoon.

Varaa aika!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail