Access Consciousness

Kaikki tulee elämääni helposti, ilolla ja loistolla! 

Access ConsciousnessTM on kokoelma tietoisuuden kasvattamiseen kehitettyjä työkaluja, jotka tähtäävät ajatusten, tunteiden ja mielialojen rajoituksista vapautumiseen. Access kutsuu sinut tiedostamaan itsesi sellaisena kuin todellisuudessa olet, äärettömänä olentona: luomaan elämääsi tavalla, jonka et tiennyt olevan mahdollista. Äärettömälle olennolle kaikki on mahdollista kaiken aikaa, ja valinta on täysin vapaa.

Voit lukea miten Access sai alun tästä ja tästä.

Access Consciousness työkaluja:

 

Hoidot voidaan jakaa kehollisiin Bars- ja Body-hoitoihin sekä suullisesti tapahtuvaan prosessointiin.

Access Bars® on työkalu, joka avaa toisenlaista tapaa olla tällä planeetalla. Mitä useammin saat Barsisi liikkeelle, sitä enemmän alat hahmottaa sitä, miten toimia oivaltamisesta, tietämisestä, olemisesta ja vastaanottamisesta käsin. Alat olla enemmän läsnä elämässäsi, eikä menneisyys enää heijastu tulevaisuuteesi entiseen tapaan. Barsien liikkeelle saanti muuttaa kirjaimellisesti todennäköisyyttä, jolla tulevaisuuden mahdollisuudet toteutuvat.

Access BarsPäässäsi on 32 pistettä, jotka kevyesti kosketettaessa antavat ponnistelematta ja helposti mennä ohi kaiken sellaisen, mitä ne eivät salli sinun ottaa vastaan. Näihin pisteisiin sisältyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä sitoo.

Access Bars on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia alueita kehossaan ja elämässään. Näihin kuuluvat uni, terveys ja paino, raha-asiat, seksi ja ihmissuhteet, levottomuus, stressi ja lukuisat muut asiat.

Tulet vähintään tuntemaan kuin olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua joksikin suuremmaksi täysin helposti. Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Hoito auttaa:

 • Vähentämään stressiä / rauhoittamaan mieltä
 • Tuomaan enemmän hyvää oloa ja iloa
 • Vastaanottamaan PALJON enemmän ja tekemään hiukan vähemmän
 • Nukkumaan paremmin, heräämään virkistyneenä ja täynnä energiaa
 • ADD ja ADHD -potilaille
 • Lapsille ennen kokeita
 • Raskaana oleville naisille ja (masentuneille) äideille
 • Rentoutumaan perusteellisesti
 • Hajottamaan olemustasi jumiuttavia tukkeumia, jotka liittyvät ajatuksiisi, tunteisiisi, fysiikkaasi ja energisyyteesi
 • Luomaan enemmän tilaa ja mahdollisuuksia elämääsi ja toimeentuloosi
 • Eikö elämäsi ole aivan sitä, mitä haluaisit sen olevan? Kaipaatko jotain enemmän?
 • Muut hyödyt

Access Bars tutkimuksista voit lukea tästä, tästä ja tästä.

Access Body (kehoprosessien) -hoidot hoitavat, ravitsevat ja hemmottelevat koko kehoa.

Access Consciousness kehoprosessi on menetelmä, jossa laitetaan kädet eri kohtiin keholla ja sitten pyydetään erilaisten energioiden käynnistymistä. Nämä prosessit ohjaavat kehon takaisin alkuperäiseen toimintaan auttaen näin kehoa korjaamaan ympäristöstä tai vammasta aiheuttunutta vauriota. Kehoprosessissa käytetyt energiat ovat luonnollisia energioita joita myös kehot ovat ja joita löytyy kaikkialla maailmankaikkeudessa.

Jotkut näistä hoidoista ovat hyvin spesifisiä. Silmien prosessi, esimerkiksi, auttaa poistamaan näköongelmia, korvien prosessi kuulo-ongelmia. On hoitoja, jotka auttavat traumoista toipumisessa ja hoitoja, joissa helpotetaan lihasten ylirasituksesta johtuvia kipuja.

Muut prosessit toimivat koko kehossa, poistaen kehosta vaurioita ja rajoittavia ohjelmia. Tämänlainen kehon tietoisuuden lisääminen mahdollistaa sen, että keho voi valita muutoksen. Access Body -hoitoja saaneet kehot ovat yleensä joustavampia ja liikkuvat sulavammin.

Muutamia Access Body -hoitoja:

 • MTVSS on yksi vanhimmista Access Consciousness Body -hoidoista.
  MTVSS hoitaa, ravitsee ja hemmottelee koko kehoa.
  Sitä voidaan käyttää monin tavoin. Sillä saadaan esimerkiksi 90 minuutin harjoituksen tulokset 20 minuutin kuntosaliharjoittelulla. Hoito myös helpottaa ja parantaa kehon eri järjestelmien toimintahäiriöitä sekä rentouttaa. Se näyttää myös toimivan dynaamisesti immuunijärjestelmässä.
  MTVSS on itse asiassa yhdistelmä 30 kehon eri energiaa, jotka käynnistyvät hoidon aikana.
 • Correcting Vision auttaa poistamaan näköongelmia.
 • Tri-Fold Sequencing Systems auttaa traumoista ja lääkkeistä johtuvien ongelmien käsittelyä.
 • Anaphylactic Shock and Quadrate of Laxation -hoidoissa helpotetaan lihasten ylirasituksesta tai väsymyksestä johtuvia kipuja.
 • Source Field for the Elimination and Eradication of Hyper-Ostotic Calcification and Rigidification -hoidossa luodaan energiakenttä, joka mahdollistaa ylimääräisen luuaineksen, kalkkeutumisen ja jäykkyyden vähentämisen.
 • Source Field for Elimination and Eradication of Toxic Amalgams -hoito poistaa elimistöstä raskasmetalleja.
 • Energetic facelift (energeettinen kasvojenkohotus) on hämmästyttävä Access-kehoprosessi, joka elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta.
  Mikä on Access energeettinen kasvojenkohotus? Sinua kosketetaan hellästi rinnan, niskan, kasvojen ja pään alueilta samalla, kun lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä. Access energeettinen kasvojenkohotus on ei-invasiivinen, taloudellinen ja ylellinen käytännön tekniikka, joka toimii energia-tasolla hoitaen koko kehon. Hoidon tuloksena kehosi näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan. Se tekee sinusta nuoremman, virkeän, rennon ja piristyneen. Koko kehosi hyötyy siitä!
  20 hoitokerralla saadaan aikaan pysyviä tuloksia.
  Lue lisää tästä.

 

Kuinka nopeasti alkaa näkyä muutoksia hoitoon tulemisen jälkeen?

Niitä voi tapahtua välittömästi, tai siinä voi mennä tunteja, päiviä, viikkoja tai vuosia. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti haluat itse muutoksen tapahtuvan (jos ollenkaan) ja kuinka nopeasti päästät irti rajoituksistasi.

 

Ota vastaan hyvä olo ja ilo!

Varaa aika!

 

Lisätietoja Access Consciousnessista: www.accessconsciousness.com

Lisätietoja Barseista: accessthebars.com

Lisätietoja Access Bodysta: www.body.accessconsciousness.com

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail