Menneiden Elämien Terapia

hypnitic swirlMenneiden Elämien Terapia (Past Life Therapy) on lähestymistapa, joka voi auttaa henkilöä käsittelemään tunteita, kokemuksia ja muistoja, jotka saattavat aiheuttaa vaikeuksia tällä hetkellä. Se on terapeuttinen lähestymistapa, mitä voi käyttää yhdessä hypnoosin tekniikoiden kanssa, jotta saatais aikaan haluttu tulos.

Henkinen ja hengellinen parantuminen alkaa kun pystyt ilmaisemaan muistoja, uskomuksia, ajatuksia ja tunteita, jotka ovat voimakkaasti juurtuneet sinun menneisiin elämiin. Jos pystyt luomaan muistoja menneistä elämistä ja ymmärrät tilanteesi juuri nyt, niin niiden muistojen vuoksi on menneiden elämien terapia tehnyt työnsä ja olet onnistunut. Jos täydellistä paranemista ei tapahdu, niin todennäköisimmin koet jonkin verran helpotusta ja tämäkin on aina hyvä asia.

Jokaisella yksilöllä on ainutlaatuinen reaktio menneiden elämien terapiaan. Jotkut ihmiset voivat hyödyntää erittäin yksityiskohtaisia muistoja menneistä elämistä kun taas jotkut eivät. Voit olla varma siitä, että ei ole olemassa oikeaa tai väärää vastausta menneiden elämien terapian session aikana.

Menneiden elämien terapian avulla voit tarkastella mahdollisia oppitunteja, millaiset on ehkä jääneet kesken. Voit selvittää niiden ratkaisuja haasteisiin, millaiset on sinulla juuri nyt. Menneiden elämien terapia ei aina tarjoa selviä ratkaisuja haasteisiin, mutta se auttaa sinua laittamaan asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Menneiden elämien terapia on vain polku mikä lisää mahdollisuuksia, että pystyt hahmottamaan mitä on tehtävä elämän parantamiseksi. Se ei ole ratkaisu, se on vain tapa löytää ratkaisu. Paraneminen ei ole koskaan yhden kerran (tai session) juttu. Paraneminen jatkuu senkin jälkeen, kun terapiaistunnot ovat jo päättyneet.

Menneiden elämien terapiaa voi yhdistää elämäntaidon valmennukseen.

Varaa aika!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail