Tarinani

Vuosi oli 2005 kun minut kutsuttiin yritys- ja projektikonsulttinaan opiskelemaan Silva-menetelmää. Rakastuin siiheen ihmelliseen itsehypnoosi-maailmaan heti ja jatkoin kouluttautumista lukien kaikenlaisia psykologian, hypnoosi sekä itsekehitysoppaita aloittaen Deepak Choprasta ja lopettaen Dr. Wayne W. Dyerillä.

Jatkoin opiskelemistä:
– Silva-menetelmän seuravat tasot v. 2006.
– Reiki I (the First Degree of the Usui System of Reiki Healing) v. 2005 (Linde Toompuu)
– Reiki II (the Second Degree of the Usui System of Reiki Healing) v. 2006 (Linde Toompuu)
– Certificate in Clinical Hypnosis v. 2008 (London College of Clinical Hypnosis)

Sitten minulta kysyttiin: ”Hei, luuletko todellakin, että ihmiset uskovat tuota hölynpölyä? Täällä on vain järkeviä ihmisiä, jotka ei usko tuollaisiin menetelmiin. Valitse nyt itselle jonkinlainen järkevä ammatti tai muuten kuolet nälkään.”

Kyseenalaistin kaiken, mitä olin niinä vuosina oppinut. En pystynyt auttamaan ketään, kun en itsekään uskonut oppimiini asioihin enää.

Tein tavanomaista työtä. Yhä enemmän ja enemmän, etsien työstä elämän tarkoitusta. Melkein loppuun palaneena kompastuin Access Consciousness menetelmään kun vanha tuttu, jota arvostin, ilmoitti olevansa Access Consciousness fasilitaattori. Hän kertoi järjestävänsä tämän ihmeellisen menetelmän kursseja auttaen näin vähentämään stressiä, parantamaan unen laatua ja nostamaan keskittymisen tasoa. Juuri kaikkea sitä, mitä tarvitsin!

Minulla ei ollut enää mitään menetettävä, joten menin joulukuussa 2013 Access Bars kursseille.

Siitä lähtien on elämäni muuttunut ihan kokonaan. Opin luottamaan kehooni. Opin erottamaan omat ja toisten tunteet – ja yllätyin kuinka vähän niistä ahdistuksen, masennuksen ja pelon tunteista kuului minulle. Vähitellen myös ihmiset ympärilläni ovat vaihtuneet – ne, jotka eivät antaneet minun kasvaa, ovat menneet pois ja tilalle on tullut ihmisiä, jotka tukevat, auttavat ja innostavat minua. Minun työni on muuttunut ja nyt autan iloisin mielin niitä, jotka tarvitsevat apua.

Miten asiat voisivatkaan olla enää paremmin?

Olen jatkanut Access Consciousness prossessien opiskeluja:
– Access Bars, joulukuu 2013 (Kreet Rosin)
– Access Foundation, helmikuu 2014 (Kreet Rosin)
– Access Level 1, huhtikuu 2014 (Kreet Rosin)
– Access Consciousness Body Classes, toukokuu 2014 (Glenna Rice)
– Access Bars, kesäkuu 2014 (Johanna Hyrkäs)
– Access Bars, kesäkuu 2014 (Kaidi Karilaid ja Kristi Sinirand)

Olen Access BarsTM -fasilitaattori syyskuusta 2014 lähtien ja Access BodyTM -fasilitaattori marraskuusta 2014 lähtien.

2014 syksyllä aloitin opiskelun Valmentamossa ja kun lopulta kasvan isoksi (pitääkö?!?), niin minusta tulee myös LCF Life Coach. (Täydennys: 15. syyskuuta 2015 sai minusta LCF Life Coach.)

Minun elämä on nyt mahtavaa! Rakastan kaikkea mitä teen.

Voin auttaa sinua, jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Terveisin,

Tuuli Paaksi

Tuuli Paaksi 2

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail