ENSIMMÄINEN TYÖHYVINVOINNIN VERKKOSUMMIT 24. - 28.9.2018

Viekö väsymys työteräsi? Kärsitkö työuupumuksesta? Osallistu ILMAISEEN summittiin!

TYÖHYVINVOINNIN VERKKOSUMMITIN HYÖDYT

Saat +15 hyvinvointialan ammattilaisen parhaimmat vinkit, miten selätät työstressin, työuupumuksen ja lisäät jaksamistasi työpaikalla, työyhteisössä ja kotona.

5 päivän aikana saat vinkkejä mm.,
- miten rentoudut työkiireiden keskellä.
- miten liikunta auttaa jaksamaan.
- miten stressin voi selättää.

Hyvinvointi on jokaisen synnyinoikeus.

Ilmoittaudu mukaan ennen 20.9. ja saat ilmaisen stressinhallinnan bonuksen.

Tervetuloa mukaan!

SEURAAVAT ASKELEET

1. Kun haluat tehdä muutoksia elämääsi, voit ottaa yhteyttä minuun.

2. Voit myös seurata blogistani vinkkejä helppojen muutosten tekemiseen elämässäsi (todellakin, elämän ei tarvitse olla vain raskasta, ilotonta ja ankeaa!).

MITEN VOIN AUTTAA SINUA

Oletko tyytyväinen elämääsi vai toivotko, että se olisi ihan toisenlainen?
Tarvitsetko ehkä apua siihen, että vapautuisit ankeudesta?
Tai tukea siihen, että muutoksesta tulee pysyvä, etkä vajoa takaisin ankeuteen?
Ehkä toivot ulkopuolista apua iloisen ja onnellisen elämän löytämiseksi?

Olen sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja ja fasilitaattori.
Otatko minun avun vastaan?

Voin joko valmentaa sinua tehokkaiden muutoksien tekemiseksi elämässäsi, kouluttaa sinua löytämään itse oma ilosi ja onnesi tai auttaa sinua poistamaan tarpeettomia rajoituksia ja uskomuksia, jotka estävät sinua kokemasta onnellisempaa, kevyempää, helpompaa elämää.

Valmennan sinua elämänmuutoksen tekemisessä missä tahansa tilantessa oletkaan ja mitä tahansa elämänaluetta haluatkin muuttaa.

Koulutan sinua info-iltamissa ja eripituisissa koulutuksissa ja retriiteissä tekemään itse omat valintasi ja toteuttamaan ne valinnat tehokkaasti.

Käytän erilaisia menetelmiä ja tekniikoita sinun elämääsi rajoittavien uskomuksien ja rajoituksien poistamisessa.

ASIAKASSUOSITUKSET

caret-down caret-up caret-left caret-right

Sain Tuulilta apua elämänmuutoksen paketin avulla. Paketti sisälsi valmennuksen ja rajoituksien poistamisen Access Bars -hoidolla. Se oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun olin valmennettavana. Oli kiinnostavaa huomata, miten erilaiset harjoitukset ja tekniikat auttoivat näkemään omia ongelmia toisesta näkökulmasta. Pidin eniten kotitehtävistä, sillä ne antoivat mahdollisuuden keskittyä itseeni ja omaan elämääni. Tehtävien avulla löysin ongelman alkulähteen ja pystyin tekemään tarvittavat muutokseet elämääni. Olen niin iloinen, että tein ne vaikeat päätökset. Löysin jälleen elämän ?

Ave K.

Tuulin Access Bars opetus oli todella mielenkiintoinen. Huomasin jo ensimmäisten tuntien jälkeen koulutuksen olevan paljon parempi, mitä osasin odottaa. Tuulin tapa opettaa on selkeää ja innostavaa. Olen niin onnellinen, että lähdin koulutukseen. Tämä avaa uusia ovia ja mahdollisuuksia. Koulutuksen jälkeen minulla oli vierailu Etelä -Suomessa. En ole aikaisemmin esiintynyt isommassa mittakaavassa. Minua pelotti näkyykö minun jännitys esiintymisessä. Oli ihan huomata, että kaikki pahat jännitysoireet olivat tiessään ja sain pidettyä itseni koossa koko esityksen ajan. Olen vahvasti sitä mieltä, että opetuksella ja hoidoilla oli iso merkitys jännitykseni kurissa pitämiseen. En voi kuin lämpimästi suositella kaikille kiinnostuneille!

Outi H.

Access Facelift -hoito oli ihanan rentouttava, viikon kohokohta? Oli virkeämpi olo hoidon jälkeen. Muutama kilo putosi painosta. Iho tuntui kiinteämmältä. Kiitos, kiitos se oli ihanaa?

Maarit L.

OTATKO VASTAAN HYVÄN OLON JA ILON?

Tuuli Paaksi
Muutosvalmentaja

Access Bars®, Access kehoprosessien ja Access Facelift™ -fasilitaattori
LCF Life Coach®
Rentous- ja hypnoosiohjaaja

sposti: tuuli @ onnenportti.fi, puh: 040 0516060
Onnenportti Oy
Uusimaa, Suomi