Ilmaiset seminaarit “Voiko elämää helpottaa?”

10.-16. syyskuuta 2017 on koko maailmassa Kansainvälinen itsemurhien ehkäisyn viikko, jolloin monet Access Bars® fasilitaattorit eri puolella maailmaa avaavat ovensa kaikille, jotka etsivät toista mahdollisuutta tai toivon kipinää.

Onnenportti Oy järjestää kolme päivää peräkkäin (11.-13. syyskuuta 2017) True Hearts tiloissa Helsingin Malmilla monta seminaaria, joissa puhumme masennuksesta, itsemurhasta ja siitä miten pystymme luomaan muutosta siiheen. Näiden kolmen päivän aikana tarjotaan myös ilmaisia Access Bars -näytehoitoja.

Maailman terveysjärjestö arvioi, että vuosittain yli 800 000 ihmistä tekee itsemurhan. Näitä tragedioita tapahtuu kaikkialla maailmassa: matalan ja korkean tulotason alueilla, naisille ja miehille sekä kaikissa ikäryhmissä. Vaikka maakohtaisia malleja ei olekaan, ei missään näytä olevan yhtä syytä itsemurhaan.

 

Seitsemäntoista vuotta sitten Access Consciousness© -menetelmän kehittäjä dr. Dain Heer tunsi itseensä niin masentuneeksi ja toivottomaksi, että hän asetti päivämäärän itsemurhalle. ”Annoin maailmankaikkeudelle kuusi kuukautta tai tappaisin itseni”, Dain kertoo. ”Minulla oli kaksi kiropraktiikayritystä, hieman rahaa, upea tyttöystävä – minulla oli kaikki, mitä luulin olevan tarpeen täydelliseksi elämäksi. Mutta sisäisesti olin kuolemassa.”

Kuitenkin yhden Access Bars -session (lempeän hoidon, joka laskee aivoaallot rentoon theta-tilaan) jälkeen Dain muutti koko elämännäkemystään ja tajusi, että kaikki oli ok. ”Yksi työkalu, yksi asia, prosessi, joka kesti noin tunnin … ja se muutti energian jonka tiesin olevan mahdollista”, Dain jatkaa.

Seitsemäntoista vuotta sen jälkeen kun se hoito pelasti Dainin elämän hän toivoo, että nämä ilmaiset Access Bars -sessiot herättävät optimismia, onnea ja suuruutta niissä, jotka ovat joutuneet epätoivoon. ”Se muutti koko elämäni. Tämä on kokemus, jonka haluaisin jakaa kaikkien teidän kanssa”, hän sanoo.

Access Bars® on työkalu, joka avaa toisenlaista tapaa olla tällä planeetalla. Mitä useammin saat Barsisi liikkeelle, sitä enemmän alat hahmottaa sitä, miten toimia oivaltamisesta, tietämisestä, olemisesta ja vastaanottamisesta käsin. Alat olla enemmän läsnä elämässäsi, eikä menneisyys enää heijastu tulevaisuuteesi entiseen tapaan. Barsien liikkeelle saanti muuttaa kirjaimellisesti todennäköisyyttä, jolla tulevaisuuden mahdollisuudet toteutuvat.

Päässäsi on 32 pistettä, jotka kevyesti kosketettaessa antavat ponnistelematta ja helposti mennä ohi kaiken sellaisen, mitä ne eivät salli sinun ottaa vastaan. Näihin pisteisiin sisältyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä sitoo.

Access Bars on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia alueita kehossaan ja elämässään. Näihin kuuluvat uni, terveys ja paino, raha-asiat, seksi ja ihmissuhteet, levottomuus, stressi ja lukuisat muut asiat.

Tulet vähintään tuntemaan kuin olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua joksikin suuremmaksi täysin helposti. Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Lue lisää Access Consciousness menetelmästä ja Access Bars -hoidosta tästä!

Lue lisää Kansainvälisen itsemurhien ehkäisyn viikosta tästä.

Ilmaiset seminaarit “Voiko elämää helpottaa?” järjestetään:
Maanantaina 11. syyskuuta 2017 kello 17-18:30.
Keskiviikkona 13. syyskuuta 2017 kello 15-16:30.
Vaikka seminaari on ilmainen olen kiitollinen siitä että ilmoittaudut viimeistään päivä ennen seminaaria. Ilmoittautuminen auttaa järjestämään riittävästi tuoleja seminaari-tilaan.
Ilmoittautuminen: tekstiviestillä puh. 0400516060 tai sähköpostilla tuuli@onnenportti.fi

Ilmaiset näytehoidot järjestetään:
Maanantaina 11. syyskuuta 2017 kello 10-16.
Tiistaina 12. syyskuuta 2017 kello 10-19.
Keskiviikkona 13. syyskuuta 2017 kello 10-14.
Yksi sessio kestää 30-40 minuuttia. Siiheen sisältyy myös lyhyt keskusteluhetki.
Ajanvaraukset soittaen tai tekstiviestillä puh. 0400516060 tai sähköpostilla tuuli@onnenportti.fi

Seminaarien ja hoitojen fasilitaattorina toimii muutosvalmentaja ja Access Bars® ja kehoprosessien fasilitaattori Tuuli Paaksi.
Lisää tietoa tapahtumista ja näytehoidosta saat kun soitat tai laitat viestiä puhelimeen 0400516060 tai lähetät sähköpostia: tuuli@onnenportti.fi.

Kuva: Edwin Andrade Unsplash:istä

 

 

Posted in Uutiset and tagged , , , , , , .