Päivä, jona muutin elämääni

On tasan kolme vuotta päivästä, jolloin muutin elämääni.

Sitä ennen olin 2 pienen lapsen äitinä, yrittäjänä ja maahanmuuttajana melko syvässä masennuksessa. En nähnyt silloin edes mahdollisuutta muutokseen.

Noin 3,5 vuotta sitten eksyin Access Consciousnessin kotisivuille. Kun en löytänyt kotisivun kautta Accessin tekijöitä Suomessa, jäi sivu auki (kuukausiksi) kun toivoin matkustavani johonkin, missä saisin kokeilla Access Bars® -hoitoa.

Olin todella iloinen kun vanha tuttuni ilmoitti Facebookissa, että hän alkaa tekemään Access Bars -koulutuksia. Varasin paikan ja sain 12. joulukuuta vuonna 2013 koulutuksessa ensimmäiset Access Bars -hoitoni. Ja tein itsekin muutaman.

Se päiva oli minun uuden elämäni alku!

Aloin nähdä mahdollisuuksia siellä, missä aikaisemmin näin vain ongelmia ja toivottomuutta.

Access Bars -hoidon lisäksi sain käyttööni muitakin Access Consciousness -työkaluja, ja yhtäkkiä eläma alkoi muuttua mahdottomasta siedettävaksi, ja pian myös siedettävästä kaikkien mahdollisuuksien elämäksi, kun työkalut alkoivat poistamaan rajoituksia, joita olin itselleni asettanut.

Mikä vielä on mahdollista?

Mitä tarvitaan siihen, että sinunkin elämästäsi katoaisivat turhat rajoitukset? Millaiseksi pystyisit muuttamaan elämääsi silloin?

Heräsikö kiinnostus Access Consciousness -menetelmää kohti?

Löydät koulutuksien tiedot Facebook-sivuiltani.

 

***

Kuva: Morgan Sessions Unsplash:istä

SaveSaveSaveSave

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , .