RAJOITUSTEN JA USKOMUSTEN POISTAMINEN

 

Käytän rajoitusten ja uskomusten poistamiseksi pääasiassa Access Consciousness -menetelmää. Lisäksi voin käyttää myös hypnoterapiaa ja vielä muutamia tehokkaita tekniikoita.

Toimintani päämääränä on se, että rajoitukset ja uskomukset poistuvat nopeasti ilman, että joutuisit kuluttamaan paljon aikaa ja rahaa vuosia kestäviin terapiamuotoihin.

Access Consciousness on kokoelma tietoisuuden kasvattamiseen kehitettyjä työkaluja, jotka tähtäävät ajatusten, tunteiden ja mielialojen vapauttamiseen rajoituksista. Access kutsuu sinut tiedostamaan itsesi sellaisena kuin todellisuudessa olet, äärettömänä olentona, sekä luomaan elämääsi tavalla, jota et ehkä tiennyt olevan mahdollista. Äärettömälle olennolle kaikki on mahdollista kaiken aikaa, ja valinta on täysin vapaa. Kun toimimme äärellisyydestä käsin, olemme jo päättäneet, ettei meillä ole juurikaan valinnanvaraa ja mahdollisuutemme ovat kovin rajatut.

Voit katsoa haastatteluja Access Consciousness -menetelmän historiasta ja tulevaisuudesta tästä, tästä ja tästä.

Onko Access Consciousness kultti? Lue Chutisa Bowmanin artikkeli tästä linkistä.

"Tietoisuus on kykyä olla läsnä elämäsi joka hetkessä tuomitsematta itseäsi tai ketään muuta. Se on kyky vastaanottaa kaikki, olla hylkäämättä mitään ja luoda kaikki se mitä elämässäsi haluat - paljon enemmän kuin mitä sinulla tällä hetkellä on ja enemmän kuin osaat edes kuvitella.

Mitä jos olisit valmis välittämään ja pitämään itsestäsi huolta? Mitä jos ryhtyisit olemaan kaikkea sitä, mitä olet päättänyt ettei kukaan voi olla? Mitä vaadittaisiin, jotta ymmärtäisit kuinka ratkaisevassa asemassa sinä olet maailman tulevaisuuden suhteen?"

– Gary Douglas, Access Consciousness -menetelmän perustaja

Hoidot voidaan jakaa kehollisiin Bars- ja Body-hoitoihin sekä suullisesti tapahtuvaan prosessointiin.
 

Access Bars® on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia alueita kehossaan ja elämässään. Näihin kuuluvat uni, terveys ja paino, raha-asiat, seksi ja ihmissuhteet, levottomuus, stressi ja lukuisat muut asiat.

Access Body -hoidot hoitavat, ravitsevat ja hemmottelevat koko kehoa. Jotkut näistä hoidoista ovat hyvin spesifisiä. Muut prosessit toimivat koko kehossa, poistaen kehosta vaurioita ja rajoittavia ohjelmia.

Symphony of Possibility -sessiot keskittyvät energeettiseen voimaannuttamiseen ja muutokseen, ja se voi kutsua sinut avaamaan itsessäsi täysin uusia tapoja elää.

ACCESS CONSCIOUSNESS TYÖKALUT

Access Consciousness sisältää paljon erilaisia ja helppoja työkaluja, joita käyttämällä jokapäiväisessä elämässä voit poistaa elämästäsi turhia rajoituksia, lisätä keveyttä ja iloa.

* Accessin mantra

* 10 sekunnin valinta

* Lopeta viivyttely ja tee päätöksenteko helpoksi

* Ottaisitko kehosi mukaan elämääsi?

* Onko se minun tunteeni?

* Miten lisätä onnistumisia ja menestystä?

* Seitsemän askelta negatiivisen ajatusmallin lopettamiseksi

Lisätietoja Access Consciousness menetelmästä – Access Consciousness
 
Lisätietoja Barseista – Access Bars
 
Lisätietoja Access kehoprosesseistä – Access Body Processes

 

Tulevat Access Consciousness -koulutukset löydät Onnenportti FB-sivuilta (skrollaa kuvaa alas nähdäksesi kaikki koulutukset).

Voit tilata koulutuksia myös erikseen omalle ryhmällesi.

Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset:
Tuuli Paaksi, puh. 040 0516060 tai tuuli @ onnenportti.fi

Tervetuloa!


 

OTATKO VASTAAN HYVÄN OLON JA ILON?

 

Varaa aika!