Mikä on Access Bars® -hoito?

Usein kun kerron kuka olen ja mitä teen, niin ensimmäinen kysymys, mitä minulta kysytään on: ”Mikä on Access Bars -hoito?”. Access Bars -hoito on yksi Access Consciousness© -menetelmän kehoprosesseista ja se auttaa poistamaan tarpeettomia uskomuksia ja rajoituksia.

Access Consciousness -menetelmä on kuin todella iso työkalupakki, mistä pystyt valitsemaan itselleen ja tilanteeseen sopivan työkalun. Osa näistä työkaluista on hoitoja eli kehoprosesseja, osa on sanallisia työkaluja ja kysymyksiä. Kaikkien työkalujen tarkoitus on lisätä elämämme tietoisuutta, helppoutta ja iloa.

Access Bars -hoito

 

Niin, se Access Bars -hoito... Mikä se sitten on?

Se on hoito, mikä poistaa tarpeettomia uskomuksia ja rajoituksia.

Oikeastaan aivojamme voi verrata todella hyvin tietokoneeseen. Kun tietokone on täynnä, alkaa se olla hyvin hidas ja kaatuu. Eli se ei toimi kunnolla. Onneksi näppäimistöllä on yksi näppäin, jota kutsutaan DELETE- näppäimeksi. Kun painat sitä riittävän paljon, niin pystyt poistamaan kaikki tarpeettomat tiedostot tietokoneelta ja äkkiä tietokone toimii jälleen kunnolla.

Aivojemme kanssa on ihan sama asia. Olemme omaksuneet itsellemme erittäin paljon erilaisia rajoituksia ja uskomuksia ihan pienestä pitäen. Ja tämän tuloksena ovat aivomme ihan täynnä. Silloin tulee avuksi työkalu nimeltään Access Bars. Päässämme on 32 pistettä, ja jokainen niistä liittyy tiettyyn elämänalueeseen kuten esimerkiksi keho, kontrolli, raha, aika, rauha, kiitollisuus. Kun näitä pisteitä koskee päässämme niin kaikki näihin elämänalueisiin liittyvät rajoitukset ja uskomukset poistuvat. Eli Access Bars -hoito toimii ihan samalla tavalla kuin se DELETE-nappula.

Voit lukea lisää Access Bars -hoidosta tästä linkistä.

Oletko kiinnostunut Access Bars -koulutuksesta? Löydät koulutukset tästä.

***

Kuva: Javardh Unsplash:istä

Lataa itselle ilmainen "Iloisemman elämän työkirja":

ILOISEMMAN ELÄMÄN TYÖKIRJA

Työkirjasta löydät 7 helppoa työkalua onnellisen elämän saavuttamiseksi.
Posted in Hyvinvointi and tagged , , , , , .