Millainen oli minun ensimmäinen Bars -hoito

Yksi eniten kysytyistä kysymyksistä, joita asiakkaani ja koulutettavat esittävät minulle, on: “Millainen oli sinun ensimmäinen hoitokokemuksesi?”

Kompastuin Access Bars® -hoitoon vuoden 2013 keväällä, kun etsin toimivaa menetelmää stressiin ja masennukseen. Etsin Access Bars -hoitajaa sekä Suomesta että Virosta, kauemmas en halunnut muutaman kuukauden ikäisen lapseni kanssa matkustaa. En kuitenkin löytänyt ketään juuri silloin.

Aika lensi, ja syksyllä sain viestin vanhalta tutultani Virosta, joka ilmoitti, että hän alkaa pian kouluttamaan Access Bars -hoitoja. Asia oli selvä. Ei minkäänlaista kokeilua vaan suoraan koulutukseen. Ja näin sain ensimmäisen hoitoni Access Bars -koulutuksessa. Oikeastaan sain peräti kaksi hoitoa tuossa päivän kestävässä koulutuksessa.

ensimmäinen Bars -hoito

Miten sitten koin hoidon? Minä nukahdin siinä hoitopöydällä.

”Nukahdit hoitopöydällä?!? Sekö se oli?” voit nyt ivallisesti tokaista.

Niinpä, tiedänhän minäkin henkilöitä, jotka nukkuvat hierontapöydällä tai jopa junassa, jotkut jopa seisten. Juju on siinä, että minulla oli tuolloin isoja univaikeuksia. Minulla meni todella pitkään ennen kuin nukahdin. Ja kun lopulta nukahdin monen tunnin pyörimisen jälkeen, nukuin todella lyhyitä pätkiä. Usein, kun heräsin keskellä yötä, en saanut enää unesta kiinni ja jäin hereille. Tilanne oli niin huono, että ajoittain jouduin ottamaan unilääkkeitä, jotta saisin ollenkaan nukutuksi.

Ja kun sitten olin koulutuksessa hierontapöydällä ottamassa vastaan Access Bars –hoitoa, nukahdin vaikka koulutukseen osallistujia oli paljon, oli hälinää sekä lisäksi kouluttajan äänikin vielä opettamassa. Ja minä nukahdin!

Tämä oli todellakin ihmeellistä juuri minulle. Vaikka olin opiskellut meditaatiota ja itsehypnoosia, eivät nuo menetelmät olleet vaikuttaneet minuun samalla tavalla. Pystyin kyllä rentoutumaan syvään kuunnellessani hypnoosi-äänitteitä. Rentoutuminen oli kuitenkin vain hetkellistä, Access Bars -hoito rentoutti syvemmin. Pakkoajatuksien sijan oli aivoissani vain rauhaa ja rentoutta.

Access Bars -koulutuksen jälkeen uniongelmani hävisivät kokonaan. Aloin nukahtaa nopeasti ja nukuin sekä pitkää että syvää unta. Myös aamut olivat toisenlaisia. Aamuisesta vireystilasta näkee, oletko nukkunut hyvin ja onko kehosi palautunut riittävästi. Koulutuksen jälkeen olin aamuisin virkeä ja täynnä energiaa. Mitä parasta, se vaikutti ihan kaikkeen – yleinen väsymys ja apeus katosi, erilaiset terveysongelmatkin alkoivat vähitellen kadota.

Millainen vaikutus olisi Access Bars -hoidolla sinun elämääsi?

LUE LISÄÄ:

Access Bars -hoito

Mikä on Access Bars® -hoito?

Access Bars -hoidon hyöty

Millainen on Access Bars -hoidon hyöty

Voit lukea lisää Access Bars -hoidosta myös tästä linkistä.

Oletko kiinnostunut Access Bars -koulutuksesta? Löydät koulutukset tästä linkistä.

***

Kuva: Alexandra Gorn Unsplash:istä

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , , , , .