Näkökulmasi luo todellisuutesi

Tiesitkö, että todellisuutesi perustuu siihen, millaisia näkökulmia, uskomuksia ja rajoituksia sinulla on?

Oli aika, kun olin satavarma, että todellisuus on luonut kaikki näkokulmani.

Olisihan se loogista, että jos olet rahaton, niin se luo näkökulman, että olet toivoton talousjutuissa. Tai että jos aivastelet, niin se luo näkökulman, että olet sairas.

Kuitenkin meidän näkökulmamme, uskomuksemme ja rajoituksemme luovat sen tilanteen, todellisuuden ympärillämme.

Näkökulmani, etten ole opiskellut riittävästi ja että tulen reputtamaan kokeen, aiheutti todella nopeasti mahataudin tai kuumeen, ja jouduin pysymään kotona. Lämpömittarin lukua ei pystynyt kyseenalaistamaan edes lääkäri.

Näkökulmani, että olen introvertti ja sosiaalisesti rajoittunut, ohjasi pitkään valintoja, joita tein koulun tai ammatin suhteen. Lähtisinkö opiskelemaan ammattia, jossa olisin joutunut kommunikoimaan jatkuvasti erilaisten ihmisten kanssa? En missään tapauksessa! Vai menisinkö töihin myymälään tai palvelualalle? Ei tule kysymykseenkään!

Sen tajuamiseen, että todellisuus ei ole luonut näkökulmaani ja että näkökulmani ovat luoneet todellisuuteni, meni yllättävän paljon aikaa.

Sen mukaan, miten olen muuttanut näkökulmiani (Access Consciousness -työkalujen avulla), on myös todellisuuteni muuttunut.

Tiedän nyt, että silloin kun uskon, että kehoni on väsynyt tai ylikuormittunut, sairastun helpommin. Tiedän nyt, että silloin kun uskon, että kukaan ei tarvitse valmennustani, fasilitointiani tai koulutuksiani, minulla ei ole ainuttakaan asiakasta. Tiedän nyt, että silloin kun uskon, että olen huono suhteissa (ystävyyssuhteet, rakkaussuhteet), katoavat elämästäni kaikki henkilöt, joista pidän.

Millaisen todellisuuden sinä olet luonut näkökulmillasi? 

Millaisen todellisuuden olet luonut rahan, terveyden, kehon, suhteiden tai bisneksen suhteen? Oletko sinäkin valmis muuttamaan näkökulmiasi?

Löydät lisää helppoja Access Consciousness -työkaluja tästä linkistä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Löydät koulutukset tästä linkistä.


Kuva: Stephen Kraakmo Unsplash:istä

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , , , , , , , .