Tieteellinen tutkimus masennus- ja ahdistusoireiden hoidosta

Tri. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW julkaisi Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment marraskuussa 2017 tieteellisen tutkimuksen, missä selvisi, että yhden 90 minuutin Access Bars® -hoito vähensi merkittävästi masennuksen ja ahdistuksen tasoa.

masennus

Neljän tieteellisesti pätevän standardoidun kyselylomakkeen ja aivokartoituksen (QEEG) avulla tri. Hope tutki Access Bars® vaikutusta. Hän totesi, että Access Bars -hoito vähentää ahdistuneisuusoireita keskimäärin 84,7 %. Osallistujien masennusoireet vähenivät keskimäärin 82,7%.

Aivo-aaltojen mittausten tulokset ennen ja jälkeen Access Bars -hoitoa osoittivat kaikkien osallistujien aivojen koherenssin kasvun, mikä osoitti hoidon jälkeisen muutoksen kohti normaalia tilaa. Aivojen aallon koherenssi liittyy aivoalueiden väliseen kommunikointiin. Tutkijat ovat havainneet, että optimaalinen aivojen koherenssi korreloi monien asioiden kuten älykkyyden, oppimiskyvyn, valppauden, reaktioajan ja luovuuden kanssa.

Access Bars -hoito

Tutkimuksessa havaitut merkittävät masennus- ja ahdistusoireiden vähentyminen viitta siihen, että Access Bars® voi olla tehokas näiden oireiden hoidossa. Tohtori Hope suunnittelee laajempaa tutkimusta lähitulevaisuudessa.

Lisätietoja tästä tutkimuksesta ja koko julkaisun Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment, 9(2), 26–38. November 2017 – doi:10.9769/EPJ.2017.9.2.TH löydät tästä.

 

Lue lisää Access Bars -hoidosta tästä.

Oletko kiinnostunut Access Bars -koulutuksesta? Löydät koulutukset tästä.

***

Kuva: Eric Ward Unsplash:istä

Lataa itselle ilmainen "Iloisemman elämän työkirja":

ILOISEMMAN ELÄMÄN TYÖKIRJA

Työkirjasta löydät 7 helppoa työkalua onnellisen elämän saavuttamiseksi.

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , , .