Miten lisätä onnistumisia ja menestystä?

Tiesitkö että sanoillamme on energia, kuten myös ajatuksillamme?

Osaatko edes arvailla kuinka usein olet sanoillasi ja ajatuksillasi tuhonnut omia toiveitasi ja pyyntöjäsi? Esität pyynnön ja sitten tuhoat sen. Uusi pyyntö ja uusi tuhoaminen. Ja jälleen uusi pyyntö ja pian sen jälkeen taas tuhoat sen. Miten Universumi edes pystyy sinulle antamaan pyydettyä, jos tuhoat pyyntösi joka kerta?

Tänne Suomeen muuttaessa huomasin että suomalaiset suhtautuvat kaikkeen varauksella, odottavat elämältä aika vähän, ja sitten huonon onnen välttämiseksi vielä vähättelevät tuloksia ja saavutuksia.

Kuulostavatko seuraavat esimerkit tutuilta?
– Eihän tässä voi enää paremmin mennä.
– Olisihan voinut mennä vielä huonomminkin.

Tällaisilla lausahduksilla lukitset omat tuloksesi ja saavutuksesi eivätkä ne sitten todellakaan kehity tai muutu paremmiksi.

 

Mitä sitten sanoa sen sijaan? Voisit alkaa käyttää kysymystä: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?”

Tätä kysymystä voit käyttää silloin kun asiat ovat menneet hyvin, olet saanut hyviä tuloksia, tai vaikka voittanut lotossa. Jos kysyt: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” rikot sen lasikaton, jonka olet aikaisemmin itsellesi rakentanut. Ja sen jälkeen voivat tuloksesi olla vielä paremmat, eikä ole enää minkäänlaista raja siiheen mihin pystyt.

Tätä kysymystä voi käyttää myös silloin kun asiat ovat menneet huonosti, olet epäonnistunut jollain tavalla, tai olet joutunut onnettomuudeen. Jos kysyt: ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” tilaat Universumilta jotakin parempaa. Sen jälkeen odota ja tarkkaile, millaisia muutoksia on tarjolla. Ja kun elämä tarjoaa sitten jotain muuta, ota se kiitollisena vastaan.

Tämä on yksi Access Consciousness työkalu, jota käytän eniten, ja se todellakin toimii.

Järkevä selitys sen kysymyksen vaikutusmekanismille on seuraava:
Tieteilijöiden mukaan meidän päätöksiimme vaikuttaa 85-95% alitajunta ja vain 5-15% niin sanottu arkimieli. Kysymys ”Miten asiat voivat olla vielä paremmin?” auttaa sinun alitajuntaasi etsimään uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja.

 

Kuva: Samuel Zeller Unsplash:istä

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged .