Keskustelu kehon kanssa

Tässä blogipostauksessa käsittelen keskustelutaitoja ihan uudesta näkökulmasta, mihin ehkä olet tottunut. Millaiset ovat sinun keskustelutaitosi? Miten sinun keskustelusi kehon kanssa sujuu? 

Pienellä paikkakunnalla ihmiset aina tervehtivät sinua. Se voi olla varhain aamulla väärään suuntaan ajava bussinkuljettaja, mikä tapahtui ihan äskettäin. Se voi olla myös naapurisi. Tämä nostaa aina mielialaa. 

Mitä jos sinäkin alkaisit tervehtimään? Ei ainoastaan niitä muita ihmisiä, vaan myös omaa kehoasi! Seisoisit aamulla peilin edessä, katsoisit kehoasi ja sanoisit "Heippa!". Kysyisit: "Hei, mitä sinä tarvitset? Mitä sinulle kuuluu?" 

Meillä on tapana -useimmiten, että alamme heti arvostella kehoamme. Me etsimme niitä uusia ryppyjä, joita ei ollut vielä eilen. Tai harmaita hiuksia, jotka yhtäkkiä ilmestyivät yön aikana. Ja kaikkia niitä muita juttuja kehossamme, mistä emme ole tykänneet. Ja niitä löytyy sitten aina lisää. Aina silloin, kun ryhdyt arvostelemaan, löydät yhä enemmän ja enemmän niitä kohtia, mistä et tykkää kehossasi. 

Mitä jos antaisit myös kehollesi hyvän mielen? 

Mitä jos alkaisit etsiä niitä asioita kehossasi, joista sinä tykkäät? Mitkä ne ovat?. Ehkä ripset? Niin mahtavat ja tuuheat. Tai huulet? Kädet? Ihosi? Mikä se kohta on, mistä sinä tykkäät omassa kehossasi? 

KATSO VIDEO

Joka aamu, kun seisot siinä peilin edessä ja katsot itseäsi, sano: "Hei! Hei, kehoni! Mitä sinulle kuuluu? Miten sinä nukuit? Ja tiedätkö, minä niin tykkään noistä ripsistä! Minä niin tykkään huulista!" Katso sen jälkeen, mitä se luo sinun elämääsi? Mitä se luo sinun päivääsi? 

Miten kehosi alkaa sitten kommunikoimaan kanssasi sen jälkeen, kun sinä olet tehnyt aloitteen ja tuonut iloa myös kehollesi? 

Mistä sinä tykkäät kehossasi? 

 

Löydät lisää helppoja Access Consciousness -työkalujatästä linkistä. 

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Löydät koulutukset tästä linkistä. 

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , , , , .