Rentoudu. Nauti. Luo erilainen mahdollisuus

Oletko jatkuvasti hoitamassa pitkää tehtävälistaasi? 

Tiesitkö, että keskittyminen pitkään tehtävälistaan ei ole aina se käytännöllisin ja tehokkain tapa? Rentoutumalla saat usein enemmän aikaan kuin tekemällä.

Olin hiljattain Tampereella kouluttamassa Access-kehoprosesseja ja yövyin hotellissa. Kun sain avaimen, alkoi naurattaa, sillä avaimeen oli kirjoitettu "now relax" (suomeksi ”rentoudu nyt”).

Rentoutu

Menin Tampereelle ajatuksella, että kun olen hotellissa yksin, pois perheen luota, pystyn siellä tekemään paljon työtä. Viesti "rentoudu nyt" kuitenkin muistutti kysymään myös keholtani, mitä kehoni tarvitsee. Ja onko ehkä rentoutumisesta enemmän hyötyä. 

Kuten selvisi, oli rentoutus todellakin tarpeen. Vaikka en tehnyt blogikirjoituksia, uutiskirjeitä, YouTube-videoita ja muita työhön liittyviä tehtäviä, jotka olivat tehtävälistalla, pystyin niinä iltoina siellä hotellissa luomaan todella paljon. Luomiseen nimittäin ei aina liity tekeminen. 

Rentoutuminen ja oman rauhan nauttiminen luo erilaisen mahdollisuuden verrattuna siihen, että pakotat itsesi loputtomaan työhön. 

Millaisia ideoita saat, kun sinulla on kiire ja olet aina ajanpuutteessa? Tuleeko silloin yhtään hyviä ja toimivia ideoita? 

Millaisia ideoita saat, kun olet rento ja nautit hetkestä? Itse hyödyn aina mielettömästi sellaisista rentoutumisen hetkistä. Ja näin se oli myös Tampereella: rentoutuminen luo enemmän. 

Kuinka paljon sinä annat itsellesi luvan rentoutua? Kuinka paljon enemmän pystyisit luomaan rentoutumisen avulla? Oletko valmis kokeilemaan?

Ja jos haluaisit lisää helppoja työkaluja, niin löydät Access Consciousness -työkalut tästä linkistä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Löydät koulutukset tästä linkistä.

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , , , , , , .