Kuuluuko tämä todella keholleni, vai onko kehoni tietoinen jostain?

Mitä kehosi tuntee juuri nyt? 

Kipua?

Epämukavuutta?

Huonoa oloa?

Kuuluuko se todellakin kehollesi?

onko kehoni tietoinen jostain

Oli aika, kun minua vaivasi masennus, ahdistus ja jopa paniikkihäiriöt. Ajan mittaan huomasin, että joissakin paikoissa ja tiettyjen ihmisten seurassa oloni oli paljon huonompi. Vasta ensimmäisen Foundation-koulutuksen jälkeen tajusin, kuinka paljon kehoni oli tietoinen siitä, mitä tapahtuu muiden ihmisten elämässä. 

Ehkä olet huomannut, että joissakin porukoissa hyvä olosi muuttuu nopeasti huonoksi?

Ehkä olet huomannut, että tietyn henkilön läheisyydessä tunnet kehossasi kipua?

Ehkä olet huomannut, että kipu tulee ja sitten häviää joskus nopeasti ja ilman mitään nähtävää syytä?

Hiljattain tunsin kadulla kävellessäni, että alaselkään tuli yhtäkkiä kipu. Jotta se hellittäisi, jouduin vaihtamaan kehonasentoa. Se oli outo ja hämmentävä ja samalla myös niin tuttu. "Mikä se on?" kysyin itseltäni. Kun katsoin ympärille, näin naisen, joka oli ilmeisesti viimeisillään raskaana. Hän piteli kättä alaselkää vasten ja käveli hitaasti eteenpäin. Heti kun huomasin hänet, se kipu katosi. Tiesin silloin, että kehoni oli tietoinen sen naisen kehossa tapahtuvista muutoksista. Ja minullekin ne muutokset ja se epämukavuuden tunne olivat tuttuja.

Kuuluko kaikki kipu ja huono olo kehollesi, vai onko sinunkin keho tietoinen jostain? Onko kehosi tietoinen toisten ihmisten kivuista, sairauksista ja huonosta olosta?

Se, että tunnet jotakin, ei merkitse, että se olisi sinun. Kun alat kyseenalaistaa kaikki tunteesi ja kipusi, mitä kehossasi löytyy, se alkaa luomaan muutosta elämääsi ja myös kehoosi.  

Millaista helpotusta voisit tarjota kehollesi?

Mitä jos alkaisit kysymään keholtasi, onko se hänen vai onko kehosi vain tietoinen jonkun toisen huonosta olosta?

Miten pystyisit ymmärtämään kehosi viestintää? Suosittelen, että luet tämän blogikirjoituksen ja myös tämän - olen siellä kirjoittanut enemmän tästä aiheesta. 

 

Löydät Access Consciousness työkaluja tästä linkistä.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta? Löydät koulutukset tästä linkistä.


Kuva: Imani Bahati Unsplash:istä

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , , .