Onko se … (stressi, aamukiire jne.) minun?

Näin kesäisin on ihanaa, kun pystyy nukkumaan pitkään eikä tarvitse herätä varhain aamulla. Viime päivinä olen kuitenkin joutunut heräämään aikaisin. Ihmettelin silloin, miten minulla on aamulla tunteet niin pinnassa ja reagoin pieniinkin juttuihin aika isosti. Koko ajan tuntuu olevan hoppu päällä, että heti, heti, heti pitää mennä etten myöhästyisi. 

Meni jokin aikaa ennen kuin tajusin, että mitä jos alkaisin kysymään kysymyksiä? 

Kysymykset ovat yksi Access Consciousnessin ydinasioista. Me emme hyppää koskaan päätelmiin, loppuratkaisuihin, tai vastauksiin, vaan me kysymme kysymyksiä saadaksemme selvyyden asioista.

Ja niin aloin kysymään kysymyksiä, ja yksi niistä oli "Hei, onko se edes minun? Onko se kiire ja hoppu ja tunteet pinnassa minun?" Ja kehoni vastasi, että "Ei! Se ei ole minun, se on jonkun toisen." 

Oli ihmeellistä kuinka nopeasti kaikki toimi, sillä heti kun tajusin, että ne tunteet, se kiire ei ole minun, rauhoituin heti. Yhtäkkiä oli aikaa juuri riittävästi. Ei ollut tunteita enää pinnassa. En reagoinut pikkujuttuihin. Se oli ihan normiaamu.

Jos sinulla tapahtuu näin, että huomaat, kuinka yhtäkkiä tulee esiin kaikenlaisia tunteita ja emootioita. Silloin voisit kysyä itseltäsi: "Hei! Onko se edes minun?". 

Kun sinulle tulee sellainen raskas tunne, ihan kuin möykky mahaan, jokin, joka vetää syvyyksiin. Se on yleensä tapa, miten keho sanoo sinulle "Ei". 

Kun sitten tulee sellainen kevyt tunne, ihan kuin leijuisi pilvillä, niin se on kehon tapa kertoa sinulle "Kyllä". 

Voit lukea myös "Onko kehon viestien ymmärtäminen rakettitiedettä?" ja "Ottaisitko kehosi mukaan elämääsi?", sillä niissä blogin postauksissa kerron enemmän siitä, miten keho puhuu sinulle.

Ja tiesitkö, että 98 prosenttia kaikista tunteista, ajatuksista ja emootioista ei ole koskaan meidän? Eli vain 2 prosenttia niistä on meidän! Me vaan ollaan niin tietoisia kaikesta siitä, mitä meidän ympärillämme tapahtuu. Vaikka siitä miten naapurisi heräsi. Kuuliko hän herätyskelloa, tai huomasiko hän liian myöhään, että on myöhästymässä töistä. 

Ja kun kysyt itseltäsi, että hei, onko se minun ja tulee se vastaus, että "ei" eli se raskas tunne. Niin voit lähettää sen tunteen pois sinne, mistä se tuli. 

Kuinka paljon pystyt nyt lähettämään niitä muiden juttuja pois? Niitä tunteita ja niitä emootioita, jotka eivät ole koskaan olleet sinun... Ja kuinka paljon enemmän tilaa, rauhaa ja rentoutta pystyt saamaan ainoastaan sen helpon kysymyksen avulla?

"Hei, onko se minun?"

KATSO VIDEO

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , , , , , , , , .