LINKKIPOSTI EI TULLUT PERILLE?

Kiitos, että olet kiinnostunut ilmaisesta työkirjasta. Joskus saattaa käydä niin, että sähköposti livahtaa huomaamatta roskapostien joukkoon, joten tarkistathan roskapostikansiosi. Joskus ongelmia saattaa teettää myös sähköpostiohjelma. Esimerkiksi Gmail, Hotmail ja muutkin sähköpostiohjelmat saattava jostain syystä nakata linkkiviestin roskapostin sekaan tai tarjouskansioon.

Vinkki:

Alle 30 päivää sitten lähetetyt viestit löytyvät Gmailin roskapostikansiosta, joka on nimetty valitun kielen mukaan mm. Roskaposti-, Spam- tai Skräppost-kansioksi.

Paras tapa estää sähköpostin hukkuminen on luoda yhteystieto sähköpostille ja lisätä se luotettujen lähettäjien joukkoon. Kannattaa siis katsoa, mitä roskapostiasetukset sähköpostiohjelmassasi tekevät.


Tee siis seuraavasti:

1

Luo Onnenportti -sivulta lähetetyille sähköposteille oma yhteystieto eli lisää sähköposti kontakteihisi.

2

Gmailissa siirrä sähköpostiosoite ns. ensisijaisten joukkoon. Kun teet tämän, Gmail-kysyy, siirretäänkö kaikki tämän lähettäjän postit aina tänne. Kun vastaat kyllä, saat varmasti linkit perille.


Lisätietoa:
Whitelistaus-ohjeet suomeksi
Whitelistaus Googlessa
Whitelistaus Yahoossa
Whitelistaus Outlookissa:
- Ohjelmassa
- Verkkoversiossa


Kun teet Onnenportti-verkkosivun lähettämistä sähköposteista luotettuja, autat meitä kasvattamaan myös postiemme luotettavuutta. Kaikki nyt joukolla tarkistamaan Gmail-roskapostikansion sisältö, ja jos sieltä löytyy meiltä lähetetty viesti, toimi yllä mainitulla tavalla.

Kiitos jo etukäteen