FASILITOINTI

Mitä on fasilitointi?

Cambridgen sanakirjan mukaan se on “prosessi, jossa tehdään jotain mahdolliseksi tai helpommaksi”.

Cambridge Business English Dictionary määrittelee fasilitoinnin näin: “teko, joka auttaa muita ihmisiä käsittelemään prosessia tai pääsemään sopimukseen tai ratkaisuun osallistumatta suoraan prosessiin, keskusteluun jne.”

Pragmaattisen FASILITOINNIN SESSIOT

Pragmaattinen oleminen tarkoittaa, että tehdään sitä, mikä toimii.

Pragmaattisen psykologian tarkoituksena on näyttää ihmisille, mihin he oikeasti pystyvät. 

Psykologia oli kauan sitten tietämyksen tutkimista. Nyt siitä on tullut käyttäytymisen tutkimusta: mikä on oikein, mikä väärin, mikä on järkevää, mikä on järjetöntä jne. Se perustuu sen etsimiseen, mikä on väärin, olettaen, että kun se löydetään, se muuttuu. Ja jos se ei muutu, pitää etsiä jotakin muuta, mikä on väärin. Tällaisessa lähestymistavassa ei ole keveyttä.

Ilo on pragmaattista. Nautinto on pragmaattista. Helppous ja keveys ovat pragmaattisia. Kaikki työkalut koskevat pragmaattisen ja käytännöllisen elämän luomista – sellaisen elämän, joka toimii sinulle. Kyse on uudenlaisen psykologisen paradigman luomisesta. Siinä ei kerrota sinulle, mikä on vikana, vaan näytetään sinulle, missä olet vahva ja voimakas.

Pragmaattinen fasilitointi tarjoa sinulle työkaluja, 
jotka muistuttavat sinua kaikesta siitä, minkä tiedät olevan totta itsestäsi.
Mitä jos olet suurin asiantuntija kaikessa, mikä liittyy sinuun?

Olemme usein sitä mieltä, että kun olemme erilaisia, niin se on väärin. Todellisuudessa sinussa ei ole mitään vikaa. Erilaisuutesi piilottaa hämmästyttäviä kapasiteetteja. Oletko valmis löytämään itsesi?

Varaa aikasi pragmaattisen fasilitoinnin sessioon ja löydä voimasi! Sessiossa keskitymme siihen, mikä toimii juuri sinulle.

Session pituus on 30 minuuttia. 

* HUOM! Linkki on osa kumppanuusmarkkinointia (affiliate marketing). Linkin kautta ostaminen ei tuo sinulle lisää kuluja, mutta minä saan palkkion tekemästäsi ostoksesta. Lämpimästi suosittelen lukemaan kyseistä kirjaa, sillä se antaa sinulle työkaluja kaytännöllisen elämään luomiseen. En suosittele sitä vain lisärahan toivossa.


OTATKO VASTAAN HYVÄN OLON JA ILON?