ACCESS BARS®

Access Bars® on työkalu, joka avaa toisenlaista tapaa olla tässä elämässä. Access Bars® tarkoittaa päässä olevia 32:ta pistettä, joita kevyesti kosketamalla stimuloidaan positiivisia muutoksia aivoissa ja eheytetään stressin, ajatuksen ja tunteiden sähkömagneettisia osia. Tämä lempeä tekniikka vapauttaa fyysisiä ja mentaalisia tukoksia, jotka ovat tallentuneet kehoomme auttaen samalla lisäämään keveyttä kaikille elämän alueille.
 
 
Päässä on 32 pistettä, joita kevyesti koskettaessa päästävät helposti ohi kaiken sellaisen, mitä ne eivät salli sinun ottavan vastaan. Näihin pisteisiin liittyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä rajoittaa sinua käyttämästä todellista potentiaaliasi.
 
Access Bars® on auttanut tuhansia ihmisiä muuttamaan monia alueita kehossaan ja elämässään. Näihin kuuluvat uni, terveys ja paino, raha-asiat, seksi ja ihmissuhteet, levottomuus, stressi ja lukuisat muut asiat.
Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Tulet vähintään tuntemaan, että olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua joksikin suuremmaksi hyvin helposti.


LUE LISÄÄ ACCESS BARS® HOIDOSTA

Mikä on Access Bars® -hoito?

Millainen oli minun ensimmäinen Bars -hoito

Millainen on Access Bars® -hoidon hyöty


ACCESS BARS® TUTKIMUKSET

Sertifioitu fasilitaattori Lauren Polly teki vuonna 2014 tutkimuksen, jossa hän mittasi, millainen on Bars-hoidon vaikutus kipuun, rentoutumiseen, keskittymiseen, ahdistumiseen ja mielen kirkkauteen.

Vuoden 2015 Secret Knock -konferenssin jälkeen Access Consciousness menetelmän kehittäjät Gary Douglas ja tri. Dain Heer tapasivat neurotieteilijä tri. Jeffrey L Fanninin, joka on tutkinut aivoja ja havaintokykyä 15 vuoden ajan. Hän päätti tehdä improvisoidun analyysin siitä, mitä aivoissa tapahtuu ennen ja jälkeen Bars-session.

Tri. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW julkaisi Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment marraskuussa 2017 tieteellisen tutkimuksen, missä selvisi, että yhden 90 minuutin Access Bars® -hoito vähensi merkittävästi masennuksen ja ahdistuksen tasoa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kysymys: Kuinka pitkä on Access Bars® -hoito?
Vastaus: Yksi hoitokerta voi olla 20 minuuttia, 1 tunti, 1,5 tuntia ja jopa 5-6 tuntia. Kuinka pitkä hoitokerta on sinulle sopiva?
Kysymys: Kuinka nopeasti alkaa näkyä muutoksia hoitoon tulemisen jälkeen?
Vastaus: Niitä voi tapahtua välittömästi, tai siinä voi mennä tunteja, päiviä, viikkoja tai vuosia. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti haluat itse muutoksen tapahtuvan (jos ollenkaan) ja kuinka nopeasti päästät irti vanhoista rajoituksistasi.


Kysymys: Kuinka montaa hoitoa tarvitaan muutokseen?
Vastaus: Jopa se ensimmäinen hoito voi muuttaa sinun elämääsi paremmaksi. Voit käydä hoidossa kerran viikossa, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Itse pyrin siihen, että saan Bars-hoidon ainakin pari kertaa kuukaudessa.


Kysymys: Sopiiko Bars-hoito lapsille?
Vastaus: Sopii. Lapset tykkäävät Bars-hoidoista. Bars-hoito lapsille on usein hyvin lyhyt (keskimäärin sen verran minuutteja kuin lapsella on ikää). Huomattu on, että lapset ovat hoidon jälkeen rauhallisempia, nukkuvat sikeämmin, pärjäävät paremmin koulussa eivätkä stressaannu niin helposti.


Kysymys: Sopiiko Bars-hoito raskauden aikana?
Vastaus: Sopii. Bars-hoito raskauden aikana voi helpottaa sekä raskautta, että synnytystä.


Onko sinulla kysymys, johon et löytänyt vastausta? Voit esittää kysymyksesi tätä kautta.

 

Tulevat Access Consciousness -koulutukset löydät Onnenportti FB-sivuilta (skrollaa kuvaa alas nähdäksesi kaikki koulutukset).

Voit tilata koulutuksia myös erikseen omalle ryhmällesi.

Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset:
Tuuli Paaksi, puh. 040 0516060 tai tuuli @ onnenportti.fi

Tervetuloa!


OTATKO VASTAAN HYVÄN OLON JA ILON?

Varaa aika!