ACCESS BARS®

Access Bars® ovat 32 pistettä päässäsi, joita kevyesti koskettamalla vapautat helposti kaiken, mikä ei salli vastaanottamista. Pisteitä kevyesti koskettamalla stimuloidaan aivojen positiivisia muutoksia ja defragmentoidaan stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettiset komponentit.

Tämä on kuin tietokoneen poistopainikkeen (DELETE-näppäin) käyttämistä. Tällä tavalla vapautetaan kaikki ajatukset, tunteet ja tuntemukset, jotka pitävät sinut jumissa ja jotka pakottavat sinua toistamaan samoja malleja elämässäsi yhä uudelleen ja uudelleen.

Tämä lempeä ja ei-invasiivinen tekniikka vapauttaa kehossa varastoituneet fyysiset ja henkiset tukkeutumat ja auttaa fasilitoimaan helppoutta kaikilla elämän eri osa-alueilla, kuten uni, terveys ja paino, raha, seksi ja parisuhteet, ahdistus, stressi ja monet muut.

"Se on kuin huonojen asioiden poistamista tietokoneen kiintolevyltä.
Se päästää irti kaikista syvään juurtuneista tunteista, ajatuksista, arvosteluista ja asenteista, jotka on tallennettu meihin elämämme aikana ja jotka eivät enää palvele meitä."

Gary Douglas, Access Consciousness -menetelmän perustaja

KATSO VIDEO

Access Bars® -hoidon vaikutukset ovat tieteellisesti varmennettuja. Vaikutukset ovat henkilökohtaiset ja eroavat hoitokerrasta toiseen. Vastaanottajat ovat kertoneet, että Access Bars® -hoito voi tuottaa seuraavia hyötyjä:

  • parempi fyysinen terveys
  • suurempi henkinen selkeys
  • vähentynyt stressi ja ylikuormitus
  • vähentynyt ahdistus ja masennus
  • parempi motivaatio
  • helpompi kommunikointi
  • ilon, onnellisuuden, kiitollisuuden, hyväntahtoisuuden ja rauhan tunteiden merkittävä lisääntyminen
  • syvempi rentoutuminen ja positiiviset vaikutukset migreeniin ja unettomuuteen
  • parantunut mielenterveys: vähentyneet masennuksen oireet, paniikkikohtaukset, ADD, ADHD ja OCD
  • parempi intuitiivinen tietoisuus.

Tulet vähintään tuntemaan kuin olisit saanut ainutlaatuisen hierontahoidon.
Parhaimmillaan koko elämäsi voi muuttua helpolla tavalla joksikin suuremmaksi.

LUE LISÄÄ ACCESS BARS® HOIDOSTA

Mikä on Access Bars® -hoito?

Millainen oli minun ensimmäinen Bars -hoito

Millainen on Access Bars® -hoidon hyöty


ACCESS BARS® TUTKIMUKSET

Sertifioitu fasilitaattori Lauren Polly teki vuonna 2014 tutkimuksen, jossa hän mittasi, millainen on Bars-hoidon vaikutus kipuun, rentoutumiseen, keskittymiseen, ahdistumiseen ja mielen kirkkauteen.

Vuoden 2015 Secret Knock -konferenssin jälkeen Access Consciousness menetelmän kehittäjät Gary Douglas ja tri. Dain Heer tapasivat neurotieteilijä tri. Jeffrey L Fanninin, joka on tutkinut aivoja ja havaintokykyä 15 vuoden ajan. Hän päätti tehdä improvisoidun analyysin siitä, mitä aivoissa tapahtuu ennen ja jälkeen Bars-session.

Tri. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW julkaisi Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment marraskuussa 2017 tieteellisen tutkimuksen, missä selvisi, että yhden 90 minuutin Access Bars® -hoito vähensi merkittävästi masennuksen ja ahdistuksen tasoa.


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kysymys: Mikä on Access Bars®?
Vastaus: Access Bars® ovat 32 pistettä päässä (samanlainen meridiaanipisteille), jotka aktivoituneina voivat auttaa vähentämään stressiä ja traumoja kehossa ja lisäävät positiivista asennetta elämään.

Kysymys: Kuinka se toimii?
Vastaus: Kevyesti kosketettaessa Bars-pisteet stimuloivat positiivista neurologista vastetta vastaanottajassa. Tämä näyttää laukaisevan kehon luonnollisen kyvyn parantaa ja helpottaa psykologisia muutoksia, joita tarvitaan paremman hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Kysymys: Mitä hoitokerta sisältää?
Vastaus: Bars-hoito on prosessi, jonka voit suorittaa kertaluonteisena hoitona kuukausittain, viikoittain tai päivittäin. Hoito on kuin lempeä päähieronta.

Kysymys: Kuinka pitkä on Access Bars® -hoito?
Vastaus: Yksi hoitokerta voi olla 20 minuuttia, 1 tunti, 1,5 tuntia ja jopa 5-6 tuntia. Kuinka pitkä hoitokerta on sinulle sopiva?

Kysymys: Onko hoito tieteellisesti pätevää?
Vastaus: Tohtori Terry Hope, PhD, DNM, CFMW, julkaisi tieteellisessä lehdessä Journal of Energy Psychology: Theory, Research and Treatment marraskuussa 2017 tutkimuksen, jossa hän toi ilmi yhden 90 minuutin Access Bars® -hoidon tulokset, jotka osoittivat masennuksen ja ahdistuksen vakavuuden merkittävää vähenemistä.
Johtava neurotieteilijä tohtori Jeffrey Fannin suoritti vuonna 2015 tutkimuksen Access Bars® -hoidon neurologisista vaikutuksista. Tutkimus kattoi 60 osallistujaa. Hän huomasi, että Access Bars® -hoidolla on vastaanottajaan positiivinen neurologinen vaikutus – samanlainen kuin edistyneillä meditoijilla – ja se tuottaa nämä tulokset välittömästi.

Kysymys: Milloin hoitoa käytettiin ensimmäisen kerran?
Vastaus: Ensimmäisen Bars-hoidon fasilitoi yli 30 vuotta sitten Access Consciousness -menetelmän perustaja Gary Douglas.

Kysymys: Kuinka nopeasti alkaa näkyä muutoksia hoitoon tulemisen jälkeen?
Vastaus: Niitä voi tapahtua välittömästi, tai siinä voi mennä tunteja, päiviä, viikkoja tai vuosia. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti haluat itse muutoksen tapahtuvan (jos ollenkaan) ja kuinka nopeasti päästät irti vanhoista rajoituksistasi.

Kysymys: Kuinka montaa hoitoa tarvitaan muutokseen?
Vastaus: Jopa se ensimmäinen hoito voi muuttaa sinun elämääsi paremmaksi. Voit käydä hoidossa kerran viikossa, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Itse pyrin siihen, että saan Bars-hoidon ainakin pari kertaa kuukaudessa.

Kysymys: Voiko hoito häiritä meditaatiotani / muita käyttämiäni parannusmenetelmiä?
Vastaus: Useimpien mielestä Access parantaa meditatiivisen käytännön vaikutuksia ja monissa tapauksissa koko elämästä tulee meditaatio. Lisäksi Access lisää muiden parannusmenetelmien kapasiteettia ja tehoa.

Kysymys: Sopiiko Bars-hoito lapsille?
Vastaus: Sopii. Lapset tykkäävät Bars-hoidoista. Bars-hoito lapsille on usein hyvin lyhyt (keskimäärin sen verran minuutteja kuin lapsella on ikää). Huomattu on, että lapset ovat hoidon jälkeen rauhallisempia, nukkuvat sikeämmin, pärjäävät paremmin koulussa eivätkä stressaannu niin helposti.

Kysymys: Sopiiko Bars-hoito raskauden aikana?
Vastaus: Sopii. Bars-hoito raskauden aikana voi helpottaa sekä raskautta, että synnytystä.

Kysymys: Kuinka suosittu hoito on nyt?
Vastaus: Access Bars® on laajentunut 173 maahan, ja sitä edistää yli 10 000 koulutettua Access Bars® -fasilitaattoria ympäri maailmaa. Kymmenet tuhannet ihmiset nauttivat Bars-hoidosta ympäri maailmaa, joka vuosi. Sitä käytetään nykyään yrityksissä, kouluissa ja jopa vankiloissa ympäri maailmaa parantamaan terveyttä ja hyvinvointia.

Onko sinulla kysymys, johon et löytänyt vastausta? Voit esittää kysymyksesi tätä kautta.


Tulevat koulutukset löydät Onnenportti FB-sivuilta

Löydät suomenkieliset koulutukset myös tästä kalenterista 
(jos haluat lukea lisää koulutuksesta tai tapahtumasta niin klikkaa sitä).

Voit tilata koulutuksia myös erikseen omalle ryhmällesi.

Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset:
Tuuli Paaksi, puh. 040 0516060 tai tuuli @ onnenportti.fi

Tervetuloa!


OTATKO VASTAAN HYVÄN OLON JA ILON?