TARINANI

Miksi?

Vuosia sitten luulin, että olin syntynyt onnen tähden alla. Elämä tuntui olevan helppoa ja kevyttä. Mitä tahansa päätinkin tehdä – kaikki onnistui, jos sitä todella halusin. Työni ei silloin tuottanut minulle suurta rikkautta tai loistoa, mutta sitä en tuolloin etsinytkään. Olin tyytyväinen. Kun sen aikaiset ystäväni kokivat haasteita ja ongelmia elämässään, minusta tuntui siltä, etten sopinut heidän joukkoon, kun minulla oli kaikki kunnossa. Ei kulunut kauaa, kunnes elämä lopulta toi minullekin suurempia haasteita ja vaikeudet käänsivät elämäni nurin.

Etsiessäni ratkaisua ongelmiini, päätin vaihtaa maisemaa ja työtä, mutta ongelmani seurasivat minua. Uskoin yhä, että vaihtamalla paikkaa pääsisin irti ongelmista, joten muutin uudestaan, vain kohdatakseni uudestaan samat vanhat haasteet. Lopulta menetin uskoni itseeni ja omaan arviointikykyyni ja annoin päätösvallan toisille.

Otin vastaan uuden työn, jota minulle tarjottiin, kun minulle sanottiin, että olisin siinä hyvä. Olin kiitollinen uudesta työstä, jossa pääsin kehittämään itseäni ja hyödyntämään monipuolista osaamistani esimiestehtävissä, neuvotteluissa ja asiakaspalvelussa. Suuri vastuu, pitkät työpäivät ja lapsiperhe veivät kuitenkin pian kaikki voimani. Koin syvän työuupumuksen.

Etsiessäni pääsyä pois väsymyksestä, uupumuksesta ja masennuksesta löysin vuonna 2013 Access Consciousness -menetelmän. Pian alkoi elämä tuntumaan valoisammalta ja kevyemmältä. Olin jälleen innoissani. Ymmärsin lopulta miten ajatukseni ja uskomukseni vaikuttavat elämääni ja hyvinvointiini. Uusien työkalujen ja hoitojen avulla pääsin vihdoin irti vanhoista rajoittavista uskomuksista, jotka eivät antaneet minun nauttia hetkestä, tuntea iloa eikä hyvää oloa.

Jatkoin opiskelua Access Consciousness:in parissa ja valmistuin vuonna 2014 Access Bars® sekä Access kehoprosessien fasilitaattoriksi (eli kouluttajaksi). Kävin myös vuoden mittaisen valmentaja-koulutuksen Valmentamossa ja 2015 syksyllä minusta tuli LCF Life Coach®.

Vuonna 2021 minusta tuli Access Consciousness sertifioitu fasilitaattori.

Omien kokemuksieni ja koulutukseni myötä, minulle kasvoi suuri intohimo auttaa muita työuupumuksesta kärsiviä ihmisiä takaisin omaan voimaansa. Uskon, että on jokaisen oikeus elää onnellista elämää.

Miten voin auttaa sinua?

Jokainen asiakas on erilainen ja jokaisen tarpeet ovat uniikit. Meillä kaikilla on erilainen näkemys siitä, millainen elämä tekee meidät onnelliseksi. Työssäni koen tärkeäksi sen, että saat itse päättää mitä muutoksia haluat luoda elämääsi ja mihin tahtiin. Kunnioitan aina sinun toiveita.

Koko valmennus- ja fasilitointiprosessi etenee sinun vastaanottokyvyn ja muutosten tekemisen tahdin mukaan.

Mitä tarjoan?

Tarjoan asiakkailleni työkaluja, joiden olen huomannut toimivan omassa elämässäni ja monien asiakkaideni elämässä.

Käytän rajoittavien uskomusten poistamiseen pääasiassa Access Consciousness -menetelmää. Toimin valmentavalla otteella ja tilanteen kutsuessa hyödynnän myös hypnoterapian menetelmiä.

Työlläni pyrin auttamaan sinua pääsemään irti rajoittavista uskomuksista kevyesti ja ilman, että joutuisit kuluttamaan paljon aikaa ja rahaa vuosia kestäviin terapiamuotoihin.

Otatko vastaan hyvän olon ja ilon? Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä!

Terveisin,
Tuuli Paaksi


OTATKO VASTAAN HYVÄN OLON JA ILON?

Varaa aika Access Bars® kokeiluhoitoon (hinta 20 €)!