MITEN VOIN AUTTAA SINUA

Voin esim. fasilitoida sinua, jotta elämästäsi tulisi toimivampaa, valmentaa sinua tehokkaiden muutoksien tekemiseksi elämässäsi, kouluttaa sinua löytämään itse oma ilosi ja onnesi tai auttaa sinua poistamaan tarpeettomia rajoituksia ja uskomuksia, jotka estävät sinua kokemasta onnellisempaa, kevyempää, helpompaa elämää.

Fasilitoin sinua pragmaattisen ja käytännöllisen elämän luomisessa – sellaisen elämän, joka toimii sinulle.

Onnenportti valmennus

Valmennan sinua elämänmuutoksen tekemisessä missä tahansa tilantessa oletkaan ja mitä tahansa elämänaluetta haluatkin muuttaa.

Onnenportti koulutus

Koulutan sinua info-iltamissa ja eripituisissa koulutuksissa ja retriiteissä tekemään itse omat valintasi ja toteuttamaan ne valinnat tehokkaasti.

Käytän erilaisia menetelmiä ja tekniikoita sinun elämääsi rajoittavien uskomuksien ja rajoituksien poistamisessa.


Askaruttaako sinua, miten voisit hyödyntää minun osaamista omien ongelmien ratkomiseksi?

Olen sen tehtävän helpottamiseksi luonnut sinulle kolme pakettia:

Paketti sisältää kaksi kehoa hemmottelevaa hoitoa, jotka tukevat kehoa sinun kasvuprosessissa, yhteensä 2 x 90 minuuttia.Paketti sisältää alkukartoituksen, valmennuksen ja rajoittavien uskomuksien purkaamisen, yhteensä 4 x 60 minuuttia.Paketti sisältää alkukartoituksen, valmennuksen, rajoittavien uskomuksien purkaamisen ja monipuolisen työkalupaketin, jolla pystyt varmistamaan, että muutokset vapautuvat vaivattomasti, yhteensä 10 x 60 minuuttia.