Kirja-arvostelu: Being you, Changing the World, Dr. Dain Heer

Lyhyt katsaus

Access Consiousness –menetelmän kehittäjä Dr. Dain Heer on koonnut tähän kirjaan Access Consciousness -menetelmän käytännönläheiset työkalut.

Kirjan voi jakaa kahteen osaaan:

1.Miten voit tulla omaksi itseks? Ensimmäinen osa puhuu siitä, miten voimme purkaa ne rajoitukset, jotka rajoittavat todellisuuttamme, omaa elämäämme, kehoamme, suhdettamme perheeseemme ja muihin ihmisiin. Dr. Dain Heer myös opastaa, miten tehdä valinta, joka voi auttaa muuttamaan todellisuuttamme, elämäämme, kehoamme sekä suhdettamme perheeseemme ja muihin ihmisiin.

2.Miten voit muuttaa maailmaa? Toinen osa käsittelee sitä, miten voit muuttaa maailmaa, miten voit ollaa yhteydessä maan ja toisten ihmisten kanssa, miten juuri sinä voit olla positiivinen panos maapallolle.

Kaikkia aiheita Dr. Dain Heerin havainnollistaa omilla kokemuksillaan ja elämäntarinallaan.

Kirja antaa paljon erilaisia työkaluja, joita voit käyttää ihan jokapäiväisessä elämässäsi.

Käytännönläheiset työkalut

1.”Kenelle se kuuluu?” – Tiesitkö, että jopa 98% sinun tunteistasi, mielialoistasi sekä ajatuksistasi eivät ole sinun? Ne kuuluvat jollekin toiselle, ne vain tuntuvat omilta, koska olet tietoinen niistä. Kysymällä ”Kenelle tämä mieliala/ajatus/tunne kuuluu?” voit erottaa omat jonkun toisen mielialoista/ajatuksista/tunteista. Jos olosi on kysymyksen jälkeen kevyempi, niin kyseessä ei ollutkaan sinun mielialasi/ajatuksesi/tunteesi.

2.Kysy keholtasi – Kehollasi on omat toiveet ja kehon kanssa ”puhuminen” onnistuu pieneen harjoittelun jälkeen. Esimerkkejä kysymyksistä:
– Keho, tarvitsetko jotakin? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko ruokaa? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko parsakaalia (tai jotakin muuta, mitä tarjoat kehollesi)? (kyllä/ei)
– Keho, haluatko liikkua? (kyllä/ei)

3.Viisivaiheinen työkalu kaiken (todellakin, ihan KAIKEN) muuttamiseksi elämässäsi:
a. Vaadii muutosta
b. Kysy kysymys
c. Käytä maagista sauvaa (eli tyhjennyslausetta)
d. Tee valintasi ja toimi
e. Ota vastaan

Lainaukset, jotka puhuvat omasta puolestaan

1.”Näet nyt, että kaiken idea on muuttaa paremmaksi sekä elämäsi että maailma, missä elät. Tavoite ei ole, että uskot, että on olemassa vain yksi tietty näkökulma ja sitten jähmettyä tähän näkökulmaan. Pitää luoda toisenlainen todellisuus, eikä jatkaa saman rajoitetun ja samalla toimimattoman todellisuuden säilyttämistä.”

2.”Kehosi viimeinen keino saadaa sinulta huomiota on luodaa kipua. Keho tietää, että kipu on jotakin sellaista, mitä kuuntelet. Keho on jo kokeillut kuiskausta, hienovaraista kosketusta, silittänyt sinun poskeasi lempeästi…”

3.”Mitäpä, jos sinä olet juuri se erilaisuus ja muutos, mitä planeettamme tarvitsee?”

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Voit ostaa fyysisen kirjan, ekirjan ja audiokirjan tästä linkistä.

 

HUOM! Linkit on osa kumppanuusmarkkinointia (affiliate marketing). Linkkien kautta ostaminen ei tuo sinulle lisää kuluja, mutta minä saan palkkion tekemästäsi ostoksesta. Lämpimästi suosittelen lukemaan kyseistä kirjaa, sillä se voi muuttaa koko elämäsi. En suosittele sitä vain lisärahan toivossa.

Posted in Access Consciousness työkalu, Kirjaklubi and tagged , , , , .