17.2 on Satunnaisten kilttien tekojen päivä

Tunnettu kirjailija Charles Dickens on sanonut: ”Kukaan ei ole hyödytön tässä maailmassa, joka keventää toisen taakkaa.”

Miten sinä kuljet tässä elämässä? Onko sinulla silmät auki ja huomaatko mitä tapahtuu perheessäsi, naapurissasi, kaupungissasi, maassasi, maailmassasi? Huomaatko jos joku tarvitsee apua?

Kuinka helppo on uppoutua omin murheisiin tai unelmiin. Niin helppo, ettet huomaa enää yhtään mitään. Kuljet tässä maailmassa kuin unessa.
Olisiko nyt aika herätä?
Olisiko nyt aika katsoa, mitä tapahtuu ympärilläsi?
Olisiko nyt aika katsoa, tarvitseeko joku apua? Vaikka sinun läheinen tai ystäväsi?
Miten voisit auttaa? Mitä voisit antaa sille apua tarvitsevalle?

Barbara Bush on sanonut: ”Jotkut ihmiset antavat aikaa, jotkut rahaa, jotkut heidän osaamista ja suhteita, jotkut antavat kirjaimellisesti heidän elämän virtaa. Mutta kaikilla on jotakin annettavaksi.”

Ja ehkä saman tärkeä ajatus on tullut äiti Theresalta: ”Kyse ei ole siitä, paljonko me annamme, mutta siitä, paljonko rakkautta me laitamme sinne.”

Mitä itse haluaisin? Usein minulle riittää hymy. Kun ihmiset ovat aina niin vakavia ja omissa oloissaan, niin pienikin hymy tuntuu valaisevan koko maailman. Kuinkahan helppo olisi täällä Maapallolla asua jos kaikki ihmiset olisivat iloisia ja onnellisia?

Hymyä teillekin!

Kuva: Gaelle Marcel Unsplash:istä

Posted in Hyvinvointi and tagged , , , .