Stressinhallinnan välineet joululahjaksi – 30 parhaan lista

Joulun aika on tunnetusti yksi eniten stressiä aiheuttava kausi. Tarjoan sinulle hyödyllisen listan stressiä vähentävistä joululahjoista. Nämä stressinhallinnan välineet ovat niin hyödyllisiä, että sinun kannattaa ostaa (ainakin) yksi niistä myös itsellesi.

Tämä joululahjalista ei sisällä yhtäkään affiliate- eli kumppanuusmarkkinointilinkkiä. Sitä listaa oli vaan niin hauska tehdä ja vieressäni huudettiin aina, että "äiti, äiti, osta minulle samanlainen!" ...melkein jokaisen kapistuksen kohdalla. Se on sitä kotona työskentelyn iloa. Ja täytyy tunnustaa, että minullakin on nyt omalla ostoslistalla aika monet stressinhallinnan välineet.

Kaikkien joululahjojen hinta jää alle 50 euron. Ja iso osa niistä jopa alle 10 euron. Eli hinnankaan ei pitäisi stressata 🙂

Tämä on ajankohtainen lista (tarkistettu 9. marraskuuta 2021).

Stressinhallinnan välineet

Jos kädet ovat rauhattomat:

1. Happy Face -stressipallo

Stressipallo rauhoittaa hermoja ja lieventää stressiä. Lisäksi sen puristelu aktivoi sormien, ranteen ja kyynärvarren lihaksia. Osta!

2. Stressimakkara

Stressipallo on klassinen tapa vähentää stressiä ja huolta rutistelemalla pehmeää palloa. Tämä stressimakkara vie konseptin vieläkin pidemmälle, tätä voit vetää, vääntää ja kääntää päästäksesi eroon stressistä! Osta!

3. Kiinalaiset terveyspallot

Pallojen kiertäminen kädessäsi rauhoittaa sielua ja mieltä. Oikeanlaisen kiertämisen tuloksena alkaa pallon sisällä oleva kello soimaan heleästi. Osta!

4. Lyömätyyny

Oletko kiukkuinen ja tuntuuko, että kaikki käy paremmin, jos painat rajusti näppäimiä? Siinä tapauksessa tarvitset lyömätyynyn. Tässä lyömätyynyssä on se hauska puoli, että kun kytket sen tietokoneeseen, niin se toimii kuten enter-painike. Osta!

5. Nyrkkeilypallo

Kirjoituspöydälle kiinnitettävään nyrkkeilypalloon voit iskeä kaikki turhautumisesi. Ja sen jälkeen voit katsoa, miten se huojuu edestakaisin. Osta!

Fidget-fanille:

6. Fidget Pen -stressinlievityskynä

Kynä on taipuisa. Kynän mukana tulee myös neljä magneettista kuulaa sekä metallinen jousiosa, joilla saat taiteiltua kynästä erimuotoisia stressinlievitystyökaluja. Osta!

7. Fidget Spinner -puhelin

Servo Fidget Spinner -puhelin on miniluurin ja stressilelun yhdistelmä. Laita Spinner pyörimään, ja led-valot tekevät tyylikkään pyöreän spinnausjäljen. Osta!

8. Fidget cube -stressinoppa

Nopan jokainen kylki sisältää erilaisen keskittymistä lisäävän ja stressiä vähentävän ominaisuuden. Se on niin pieni, että mahtuu helposti myös housujen taskuun. Osta!

Jos tuoksut ovat juttusi:

9. Laventelin tuoksuinen vehnätyyny

Kolottaako niskoja ja hartianseutua? Lämmin, laventelintuoksuinen vehnätyyny rentouttaa väsyneitä ja kipeitä lihaksia, ja laventelin tuoksu rauhoittaa ja rentouttaa. Pussi myötäilee kehon muotoja ja pysyy hyvin hartioilla. Osta!

10. Aromadiffuuseri

Aromadiffuuserit ovat pieniä, kauniita ilmankostuttimia, jotka kostuttavat, rentouttavat ja rauhoittavat. Ne tuottavat ultraäänidiffusoinnilla höyryä, joka kosteuttaa ilmaa nopeasti ja tehokkaasti sekä eteeristen öljyjen kanssa käytettyinä levittävät ihania tuoksuja huoneeseen. Käytä rauhoittavia eteerisiä öljyjä. Osta!

Jos keho tarvitsee hierontaa:

11. Hierontakapula

Puisen hierontakapulan varsi on 32 cm pitkä, joten yllät sen päässä olevilla pyörivillä rullilla hyvin hieromaan kipeytyneitä lihaksia eri puolilta kehoa. Osta!

12. Koukku selkähierontaan

Tällä ainutlaatuisella hierontalaitteella pystyt hieromaan jumittuneita lihaksiasi. Osta!

13. Hierontalaite

Hierontalaitteella pystyt rentouttamaan ja hieromaan lihaksiasiOsta!

14. Hierontakäsine

Hierontakäsineen 360 astetta pyörivät kuulat hierovat kehon eri heijastepisteitä samalla tavalla kuin vyöhyketerapiassa ja parantavat verenkiertoasi. Osta!

15. Hierovat saapikkaat

Mitä voisit vielä elämältäsi pyytää, jos sinulla on fleece-tohvelit hierontatoiminnolla. Sopii kokojen 36–43 jaloille. Osta!

16. Yksisarvisen jalkahieronta

Jos edellinen jalkahierontalaite on liian tylsä, niin tämä sopii täydellisesti sekä kotiin että työpaikalle. Osta!

17. Niskatyyny

Värinähierontaa tarjoava nalle-niskatyyny. Tätäkin löytyy erilaisina eläiminä. Valitse oma lemmikki. Osta!

18. Hierontatyyny

Ergonomisesti muotoiltu hierontatyyny selälle ja ristiselälle. Tyyny sisältää kaksi moottoria. Osta!

19. Niskatyyny hierontalaitteella

Hierontatyyny niskan hierontaan. Osta!

20. Yarra-Yarra-päänhierontalaite

Tämä on tehokas terapeuttinen instrumentti. Laite auttaa stressin ja kipujen lievityksessä. Osta!

Jos silmät ovat väsyneet:

21. Silmätyyny

Pehmeä laventelilta tuoksuva silmätyyny auttaa rentoutumaan. Voit käyttää myös joogan ja meditaation aikana. Osta!

22. Silmänaamio

Geelinen silmänaamio rauhoittaa silmien ympärillä olevaa herkkää ja ohutta ihoa. Silmänaamio viilentää silmäluomia, silmiä, otsaa ja nenää. Silmien alue on usein ensimmäinen paikka, joka kärsii väsymyksestä ja stressistä. Osta!

23. Elektroninen silmienhierontalaite

Tämä hierontalaite vähentää jännitystä kasvojen yläosassa. Elektroninen silmienhierontalaite parantaa verenkiertoa ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Rentouttava hieronta auttaa myös nukahtamisvaikeuksissa. Osta!

Jos tarvitset läsnäolon eli mindfullnessin apua:

24. Värityskirja

Värittäminen on hyvä keino keskittyä, olla läsnä. Värittämisellä järjestät itsellesi rauhallisen hetken arjessa. Osta!

25. Zen-Sand

Taikahiekasta ei jää lainkaan tahroja, ja muruset on helppo poimia hiekkamöykyllä painelemalla. Taikahiekka ei kuivu koskaan. Se sopii myös aikuisille, joille stressipallo ei tarjoa tarpeeksi virikkeitä. Osta!

26. Buddha Board

Nopeasti kuivuvaan mindfullness-tauluun maalataan pelkällä vedellä ja siveltimellä. Vesi näyttää taulussa mustalta musteelta, mutta jälki haihtuu kuivuessaan, ja hetken kuluttua taulu on jälleen koskemattoman tyhjä. Sopii stressin karkottamiseksi. Osta!

27. Plasmapallo

Tunnelmanluoja toimii ihan perinteisenä tunnelmavalona. Kun haluat vaikuttaa plasmapallon tarjoamaan ja jatkuvasti muuttuvaan tunnelmavalaistukseen, kosketa palloa sormillasi. Hyvää vaihtelua jatkuvaan tietokoneen näytön tuijottamiseen. Osta!

28. Newtonin kehto

Tämä on aito ja alkuperäinen Newtonin kehto. Liikauta kuulaa sormella, niin voiman vastavoima hoitaa loput. Osta!

Jos tarvitset valoa ankeuteen:

29. Kirkasvalolamppu

Kirkasvalolampun avulla voit helpottaa valon puutteesta johtuvia oireita. Oireet voivat ilmetä monenlaisina: epätasapainoisuus, alakuloinen mieliala, uupumus ja voimattomuus, yleinen huonovointisuus, lisääntynyt unen tarve, ruokahaluttomuus tai keskittymishäiriöt. Osta!

Jos tarvitset iloa elämään:

30. Kiitollisuuspäiväkirja

Tutkimustuloksien mukaan kiitollisuus lisää hyvinvointia, vahvistaa perhe- ja ystävyyssuhteita, helpottaa stressiä, parantaa mielialaa, lisää tyytyväisyyttä elämään. Osta!

Kiitollisuuspäiväkirja

***

Kuvat: Leone Venter Unsplash:istä

Tuotekuvat linkattuna myyjän verkkosivuilta.

Posted in Hyvinvointi and tagged , , , , , .