Onko kehon viestien ymmärtäminen rakettitiedettä?

Mitä jos kuuntelisit kehosi viestintää? 

Kehon viestien ymmärtäminen on oikeastaan helppoa.

Tiesitkö, että me teemme yleensä päätökset riippuen uskomuksista ja rajoituksista, joita meillä on? Esimerkiksi, jos sinulla on uskomus siitä, että et ole etevä numeroiden kanssa, et koskaan hae työpaikkoihin, jossa pitää laskea tai käyttää matematiikkaa. Tai jos luulet, että olet kömpelö, niin silloin pyrit välttämään kaikkia sellaisia tehtäviä, missä vaaditaan sorminäppäryyttä.

Mitä jos kuuntelisit kehosi viestintää ja tekisit päätöksesi perustuen siihen, tekeekö se elämästäsi ja perheesi elämästä kevyemmän, iloisemman ja mahtavamman vai ei?

Miten opit ymmärtämään kehosi viestejä?

Kehon viestien ymmärtäminen ei ole rakettitiedettä. Riittää, että ymmärrät, miten kehosi sanoo ”kyllä” ja miten se sanoo ”ei”.

Oletko huomannut, että joskus jonkin päätöksen jälkeen olo on hyvin kevyt, ihan kuin leijuisit? Myöhemminkin saatat huomata, että päätöksen tuloksena elämäsi meni parempaan suuntaan. Toisinaan olet ehkä tuntenut päätöksen jälkeen myös todella raskasta oloa? Kun sitten asiat menevät pieleen, niin ihmettelet, mikset kuunnellut sisäistä varoittavaa ääntä.

Oikeastaan me olemme kaikki selvännäkijöitä. Kun ajattelet jonkin asian tekemistä ja tunnet olosi kevyeksi sitä ajatellessa, juuri tuo on myös asian todellisen tekemisen lopputulema. Sinun kehosi kertoo sinulle aina, millainen on päätöstesi lopputulos. Sinun kehosi kertoo sinulle tuovatko päätökset keveyttä vai turhaa painoa sinun elämääsi. Kuunteletko kehoasi?

Kysy nyt keholtasi: "Tarvitsetko liikuntaa?"
Kysy keholtasi: "Tarvitsetko lepoa?"
Voit kysyä myös: "Tarvitsetko ruokaa?"
Tuliko kevyt olo? Tai tuliko raskas olo?

Jos sen kevyen ja raskaan tunteen hahmottaminen on vielä vaikea voit lataa työkirjan, missä opastan sinua ymmärtämään kehosi viestejä paremmin.

 

SaveSave

SaveSave

Lataa työkirja, missä opetan sinua ymmärtämään kehosi viestejä

ILOISEMMAN ELÄMÄN TYÖKIRJA

Työkirjasta löydät 7 helppoa työkalua onnellisen elämän saavuttamiseksi

Posted in Access Consciousness työkalu, Hyvinvointi and tagged , , , .